Bakgrundsbelyst banderoll backlit

Utskrifter för ljuslådor och lightbox ramar.

Backlight är ett tryck på ett material som perfekt sprider och överför ljus. Effekten syns bäst när den är markerad. Extremt mättade färger erhålls genom att dubbeltrycka grafiken eller ytterligare tryck på andra sidan av materialet. Denna produktionsprocess garanterar klara, levande och saftiga färger samt starkt markerade former. Tack vare detta ser grafiken för framhävning mycket mer attraktiv ut. Lightbox-tryck är ett attraktivt reklammedium och de magnetiserar helt enkelt dina ögon! Bakgrundsbelyst Banderoll lockar potentiella kunders uppmärksamhet vid försäljningsstället och är en alternativ lösning till den kostsamma Duratrans-tekniken.


Backlight är grafik på olika ytor:

  • ekonomiskt citylight-papper för kortvarig exponering
  • polyester backlit vinyl för många reklamapplikationer
  • stretch bakgrundsbelysta banderoller för ljuslådor och skyltar
  • plexiglas eller höfter opal – mjölkiga, stela reklamskyltar
  • självhäftande genomskinlig vinyl för framställning av permanenta märkningar

plakaty wielkoformatowe citylight

Upplysta affischer på Citylight papper.

Detta ekonomiska råmaterial är mycket populärt, särskilt när det gäller att trycka affischer i stort format dedikerade till kortsiktiga kampanjer

banery wielkoformatowe backlit

Bakgrundsbelysta banderoller med tryck.

Denna populära reklambanner fungerar bäst i stretchljuslådor. Extremt hållbart och tillgängligt i stora storlekar, det kommer att fungera bra när det gäller reklam outdoor.

wydruki do lightbox do perfumerii i salonów sprzedaży alko

Backlit vinyl för parfymerier och alkoholförsäljningssalonger.

Lightbox-tryck på polyester vinyl är en unik hit i vår försäljning. Denna universella ljusgrafik är lätt att montera och demontera. Den erbjuder den högsta utskriftsupplösningen jämförbar med Duratrans!

grafika do podświetleń w lodówkach i chłodziarkach na napoje

Bakgrundsbelyst grafik i kylar för drycker.

Bakgrundsbelyst Banderoll för industrikylskåp trycks vanligtvis för bensinstationer och stora försäljningsnätverk. Materialet för utskrift är vanligtvis genomskinliga höfter eller plexiglas opal.

grafika napinana smart aluframe

Stretch textilbanderoller för aluminiumramar.

Grafik för Aluframe är tryckt på ett textilmaterial och fållad med en platt keder. De så kallade “smarta” aluminiumramarna är populära i försäljningsnätverk på grund av sin enkla installation och spektakulära reklameffekt!


Grafik för bakgrundsbelysning med tryck av högsta kvalitet!

Vi producerar Backlight med hjälp av ekologisk latextryckteknik eller UV-utskrift. Standard ledtider överstiger inte några arbetsdagar. Grafik tryckt på tyget kan fållas med en 14 x 3 mm silikonkeder. Materialet som är fållat på detta sätt används för ramsystem i aluminium med stretchgrafik. Teknik som används i produktionen garanterar högsta motståndskraft mot färgblekning. Vänta inte utan beställ helt enkelt dina bakgrundsbelysningsutskrifter online i vår Supraprint24 webbutik.