Beachflaggor Alu Square

Slitstarka reklamflaggor i universell form.

Beachflagga Alu Square är ett avgörande steg framåt inom utomhusreklam. Den stora och regelbundna ytan på flaggan gör att du kan placera en läsbar design med all relevant information och utan begränsningar! Rektangulära rullmaskiner är också ett bra alternativ till klassiska reklamflaggor. Tack vare den modulära maststrukturen, som möjliggör enkel montering och demontering, kommer Strandflaggor Alu Square att vara den perfekta följeslagaren under dina reklamkampanjer. Få potentiella kunders uppmärksamhet på byggarbetsplatsen eller under öppnandet av en ny butik. Beachflaggor Alu Square är ett utmärkt reklamstöd under konserter, festivaler och öppna ytor.


Det unika Beachflaggor Alu Square kännetecknas av:

  • stark mast av anodiserad aluminium
  • stabil struktur
  • perfekt sträckt flagga utan rynkor
  • större, regelbunden yta för ditt projekt
  • en universell form

Tillgängliga storlekar:

  • SMALL 305 cm
  • MEDIUM 365 cm
  • LARGE 400 cm
windery aluminiowe square 3 rozmiary

Strandflaggor Alu Square är hållbara flaggstänger i aluminium.

Beachflaggor Alu Square har flaggstänger av solida, profilerade aluminiumrör. De kännetecknas av en anodiserad yta, låg vikt och små dimensioner. De tillgängliga typerna av baser möjliggör installation på många utvalda platser, vilket säkerställer optimal exponering. Dessutom skiljer den vertikala layouten av grafiken våra rektangulära strandflaggor från andra reklammedia.


beachflagi reklamowe kwadratowe

Beachflagga Alu Square stödjer dina reklaminsatser!

Marknadsför ditt företag effektivt under utomhusevenemang! Våra rektangulära flaggor fyller många reklamfunktioner.


Hur tillverkas våra rektangulära strandflaggor?

Flaggan är tryckt i sublimeringsteknik på polyesterstickad med en vikt på 115g. Direkt efter tryckningen värms råvaran i en ugn. Denna process säkerställer hållbara, mättade färger med en stark penetrering av grafiken på andra sidan av flaggtyget och garanterar färgernas hållbarhet mot väderförhållanden och UV-strålar. Grafiken kan överlappa flaggans hela storlek, även vid masten. Flaggor innehåller en sydd tunnel, insydd fästtejp och är förpackade 1 st i kartonger. Vid mycket hårda vindar rekommenderas att reklam Beachflaggor Alu Square demonteras. Flaggtyget kan med framgång tvättas vid låg temperatur och, medan det fortfarande är vått, kan det monteras tillbaka på masten.


Vi inbjuder dig att bekanta dig med det breda utbudet av våra storformatsprodukter. Om du letar efter andra lösningar, kolla även vår Beachflaggor Lite eller Beachflaggor Alu. Kom ihåg att använda specifikationen för att förbereda filer för utskrift. Om du behöver något stöd för projektet står vi redo att förbereda det åt dig. Du kan också lägga en direktbeställning i vår Supraprint24 webbutik.


download graphics template