Fållning av reklam tyger

Flaggor, textilbanderoller och polyesterdekorer.

Vi trycker, skär ut efter form och syr material professionellt. Fållning av reklam tyger av reklamtyger är en viktig del i processen för att förbereda effektivt reklam-, utställnings- och evenemangsmaterial. Det tryckta tyget, tack vare sin struktur, lätthet och flexibilitet, används ofta som ett dekorativt element.


obszywanie flag i banerów reklamowyxh

Produkterna vi fållning oftast:


Sublimationstryck på tyger.

Oftast syr vi polyestertyger. Den maximala tryckbredden är 320 cm, men vid större storlekar av banderoller eller flaggor kombinerar vi dem från flera paneler. Tekniken för att trycka på tyger som vi använder i vårt tryckeri är sublimering. Sublimeringstryck på polyestertyger kännetecknas av färgämnenas höga motståndskraft mot yttre faktorer. Färgerna är levande, pulserande. Färgmättnad går definitivt utöver standard CMYK-färgintervall. Bindning av reklamtyger är ett oumbärligt efterbehandlingselement för sublimeringstryck.


doszywanie płaskiego kedra silikonowego do tkanin reklamowych

Typ av tygfållar som vi oftast gör:

  • karbinhakar för flaggor
  • tunnlar för flaggor och banderoller
  • förstärkning för öljetter i textilbanderoller
  • silikon platt keder för Aluframe
  • rund keder för storformat banderoller
  • kantförstärkning genom dubbelvikning
  • sy i kardborreband
  • förstärkningstejp i byggbanderoller


Fållning av flaggor och reklambanderoller.

Vi använder industriella en-, två- och fyranålssystem. Dessa är högkvalitativa lösningar för att sy textilier på reklammarknaden för storformat. Detta gör att vi kan fålla tunga och tjocka material, och den automatiska bandtransportören gör att de kan transporteras effektivt under sömnad. Vi fålla med en enkel eller dubbel söm med slitstarka polyestertrådar. Ytterligare tillbehör gör att vi kan sy keder eller kardborre exakt.


Vi inbjuder dig hjärtligt att bekanta dig med vårt kompletta utbud av storformatstryck på många underlag och fållning av reklamtyger. Om du behöver en snabb offert eller vill diskutera detaljer, vänligen kontakta vårt kontor i Pruszków nära Warszawa via telefon eller e-post, samt direkthandla online på Supraprint24.