Skärning och fräsning av reklam

Reklamgrafik i valfri form.

Vi använder en lösning från en ledande leverantör av digitala frässystem på plåt. Skärning och fräsning av annonser är en oumbärlig del av efterbehandlingsprocesser i ett modernt storformatstryckeri. Tack vare denna lösning har reklambyråer och designers ett brett utbud av kreativa verktyg till sitt förfogande. De kan använda materialets struktur, ovanlig form och bygga en intressant rumslig form. Ett sådant paket med möjligheter är ovärderligt när du skapar en kampanj, kampanj eller event.


cięcie i frezowanie reklam

Oftast fräser vi grafik på brädor:


Skärning och fräsning reklam enligt en form.

Vi kan exakt bearbeta det mesta av de råvaror som finns i produktionen av reklamgrafik. Kameran placerad i plotterhuvudet läser registreringsmärkena utskrivna tillsammans med projektet. Optisk igenkänning av markörer gör att vi kan skärning och fräsning den tryckta grafiken i valfri form.

Dessutom gör arbetsbordet i storformat att du kan arbeta med stora tallrikar. Därför är den maximala storleken på den bearbetade råvaran: 200 x 300 cm. CNC-skärplottern erbjuder oss industriell produktionskapacitet och enorm flexibilitet som krävs under produktionen.

Grafiken som vi skär och fräser är vanligtvis storformatsannonser. Karaktärstativ, POS-displayer och displayer, tredimensionella former, kartongförpackningar. Du kan också klippa golvdekaler, tryckta tyger och flaggor, plexiglasöverdrag och dibondskyltar.


Storformatstryck på många ytor.

I vår portfölj av Skärning och fräsning reklam hittar du de flesta material i storformat: banderoller, blockout, nät, självhäftande vinyl, pvc-skumskivor, dibond, plexiglas, hips. Vår produktionskapacitet gör att vi kan slutföra de flesta beställningar på kortast möjliga sikt – även inom 24 timmar. Vi kan trycka plåtar med max. storlek: 200 x 300 cm, och rullmaterial upp till en bredd av 320 cm. Vi levererar beställningar i hela Polen och Europa, men även till många lokala mottagare. Vi trycker från 1 st, men vi är också redo för stora utmaningar och volymer, men det viktigaste är att produkten du får helt enkelt motsvarar dina förväntningar.


Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt kompletta utbud av fräsgrafik och storformatstryck på många substrat som används i reklambranschen. Om du behöver en snabb offert eller vill diskutera detaljer, vänligen kontakta vårt kontor i Pruszków nära Warszawa via telefon eller e-post, samt direkthandla online på Supraprint24.