Storformat posters

Storformatstryck av affischer i alla storlekar.

Storformat Posters är en av de mest populära lösningarna som används i reklam. Denna produkt väljs ofta av våra kunder. Dess främsta fördel är ett attraktivt inköpspris och valfri slutstorlek. Dessutom trycker vi reklamaffischer från bara 1 st, så du är inte tvungen att beställa fler än du verkligen behöver!

Våra tryck är en ekonomisk och prisvärd form av kommunikation med kunden. Om du planerar att trycka affischer i stort format för ditt säljnätverk har du kommit till rätt plats! Många projekt med olika utbud och pris? Inga problem, eftersom vårt formulär låter dig skriva ut flera bilder inom en beställning.

Den maximala tillgängliga bredden på affischpapper är: 152 cm. Längden kan dock vara upp till flera löpmeter.Storformat posters erbjuder många användbara användningsområden.

Tack vare den högsta tryckkvaliteten kan affischer i stort format även användas som ett dekorativt element på kontor. Om du är designer eller utställningsarrangör kommer storformatstryck vara en dedikerad lösning för dig. Informationsaffischer för kontor och offentliga enheter är en annan tillämpning av affischer tryckta på begäran. Skolor och dagis kommer också att hitta något för sig själva, eftersom reklamaffischer inramade är en bra didaktisk lösning.Skriva ut affischer i stort format med den bästa tekniken.

Beroende på format och beställd kvantitet trycker vi dina reklamaffischer med hjälp av 3 tekniker. Var och en av våra lösningar erbjuder djupt mättade färger och hög ljusäkthet mot blekning. En ytterligare fördel är den högsta utskriftsupplösningen, vilket gör att du kan återskapa de minsta detaljerna i ditt projekt. De trycktekniker vi använder har en hållbar inverkan på miljön och är certifierade för inomhusbruk.

  • HP Latex – luktfritt ekologiskt tryck
  • Mutoh UMS – certifierad tryckning på basis
  • Led-UV – utskrift utan utsläpp av flyktiga ämnen

Vi trycker reklamaffischer på de mest populära dedikerade ytorna:

Papper Blueback BBS 120g

Billigt, ekonomiskt papper med blå baksida. Papperet har en lägre vithet än vanliga substrat. Det är en lågkostnadslösning för kortvarig användning.


Papper Silk Matt 200g

Detta substrat är avsett för utskrift av större volymer. Detta är ett standard matt papper med hög vithet. Det låter dig hålla en balans mellan hög utskriftskvalitet och överkomligt pris.

Papper Poster Pro 200g

Styvt papper med en djupt matt yta. Detta styva papper gör att du kan uppnå fantastiska utskriftsresultat. Den är tillägnad konsttryck.


Papper Satin 200g

Högkvalitativt dekorativt papper med halvblank struktur. Ivrigt utvald för fotoutställningar.


Förutom affischer kan dessa storformatsprodukter också vara av intresse för dig: