OM OSS

Supraprint impression grand format

Vår fördel är erfarenhet, passion och ett brett utbud av produkter som erbjuds.

Vi har producerat reklamgrafik i nästan 25 år. Vi utför beställningar till företag och säljnätverk, till mindre företag, men även till fotografer, entusiaster och helt enkelt privatpersoner. Vårt TEAM består av proffs med många års erfarenhet inom tryckeri- och reklambranschen. Därför kan du alltid räkna med vårt professionella stöd. Du kan vara säker på att vi ger dig råd om att välja rätt lösning. Vi hoppas innerligt att reklamtryck med SUPRAPRINT kommer att uppfylla dina förväntningar och att vi kommer att nå framgång tillsammans!


Sales of advertising graphics production

Lita på oss och stanna hos oss längre så får du:

 • flexibilitet i drift och partnerskap relationer
 • snabb prissättning och express leveranstider
 • den senaste trycktekniken
 • produktionsmöjligheter
 • kvalitet utan kompromisser
 • kreativitet och 25 års erfarenhet

Reklamtryck på ett brett utbud av material.

Grunden för vår verksamhet är digitalt reklamtryck och storformatstryck på många material. Vi trycker på nästan allt, så du kan beställa från oss små produktetiketter, såväl som stora xxl-banderoller eller tryck på styva plastplattor. Kolla vilka produkter vi trycker oftast:


Supraprint Grand Format Imprimerie

Vi drivs av teknikledare inom tryckeribranschen.

Digitaltryck i storformat är en möjlighet att genomföra många icke-standardiserade projekt. Vi får stöd av ledarna inom tryckeribranschen, och vi litar på deras mångåriga erfarenhet. På SUPRAPRINT strävar vi efter att ständigt modernisera vår maskinpark. Vi vill vara säkra på att den reklamgrafik du beställer från oss kommer att utföras i enlighet med dina förväntningar, i tid och med hjälp av teknologier med hållbar påverkan på miljön.

Vi använder följande
tryckteknik:
 • latextryck
 • storformat led-uv-utskrift
 • eco-solvent utskrift
 • sublimationstryck av tyger
 • HP Indigo digitaltryck
 • etikettutskrift på rulle HD Simitri

Produktion av reklamgrafik för Skandinavien och Europa.

Tack vare det förtroendepaket som vi har fått många gånger från våra kunder, levererar vi framgångsrikt våra storformatstryck över hela landet, såväl som till många europeiska länder. Om du ser en chans till samarbete är det bara att kontakta oss!


LÄR KÄNNA VÅRA VARUMÄRKEN:

drukarnia wielkoformatowa i etykiet produktowych online

Digital & storformat online

Tack vare det förtroendepaket som vi upprepade gånger har fått från våra kunder, levererar vi framgångsrikt våra digitala tryck i storformat över hela landet, såväl som till de flesta europeiska länder. Vi trycker banderoller, självhäftande folier, flaggor, bechflag, styva brädor, roll-ups och utställningssystem. Om du ser en möjlighet till samarbete är det bara att beställa online!


kreator tapet i tkanin pesonalizowanych drukarnia tekstylna

Personlig dekorationsfabrik

Dra nytta av vårt omfattande mönsterbibliotek. Vi trycker fascinerande motiv på tapeter, fototapeter, kuddar, gardiner och många dekorativa material för ditt kontor och hem. Hos oss kan du beställa canvastavlor inramade på en trävävstol och många andra dekorativa tryck. Välj ditt favoritmotiv från vår portfölj eller skicka helt enkelt din design för tryckning. Vi trycker på tyger, tapeter och canvasmålning.


DECOFABRIX druk tkanin i dzianin materiały do szycia drukowane na zamówienie kreator tkanin personalizowanych

Skräddarsytt tygtryck med löpmeter

Personlig tygskapare. Tryckeri av symaterial. DECOFABRIX är ett tryckeri av individuella tyger som erbjuder samarbete för kreativa butiker, framväxande företag samt företag med en etablerad position på textilmarknaden. Välj ett inspirerande motiv från vår omfattande samling av mönster och beställ tryckt tyg i metervara. Tillverkad av våra dekorativa material