Canvastavlor

Fotobilder tryckta på canvas.

Canvastavlor är ett populärt inslag i inredningsdekoration och ett effektivt sätt att presentera konst och fotografi. SUPRAPRINT är ett digitaltryckeri i storformat som erbjuder tryck på canvas för reklambyråer, fotografer, kreativa butiker och konstnärer. Fotobilder tryckta på canvas är ett unikt förslag för företag, hotell och restauranger som letar efter inspirerande dekorativa lösningar. Utskrift på duk är ett idealiskt val för företag som värdesätter högsta kvalitet och hållbarhet på den presenterade grafiken.

Tryck på duk canvastavlor storformat fotomålningar tryckta på duk tryckning och inramning av bilder tavlor i skräddarsytt format

Bilder tryckta på canvas har djup färgmättnad och unika detaljer.

Canvastavlor är grafiken som syns på bildens kanter.

tryck på duk canvastavlor storformat fotomålningar tryckta på duk tryckning och inramning av bilder tavlor i skräddarsytt format
tryck på duk storformat fotomålningar tryckta på duk tryckning och inramning av bilder tavlor i skräddarsytt format

Målardukens unika och naturliga struktur.


Grafik tryckt på canvas är en unik dekorativ effekt på alla väggar.

Ett av nyckelelementen som skiljer canvastryck från andra reklammaterial är dess karakteristiska ytstruktur som imiterar äkta målarduk. Denna unika funktion gör att bilderna ser exceptionellt naturliga ut. Vi ramar in grafik tryckt på canvas på träbårar som finns i de flesta basformat. Den inramade fotomålningen är klar att hänga på väggen och kräver ingen extra ram. En ytterligare fördel är grafiken som syns på kanten av bilden!


Digital utskrift av fotobilder i HD-kvalitet!

SUPRAPRINT digitaltryckeriet i storformat är en plats där magin med canvastryck kommer till liv. Tack vare avancerade trycktekniker, såsom UVgel-utskrift och Latex-utskrift, är du garanterad att de utskrivna bilderna på canvas kommer att utmärkas av djup färgmättnad, skärpa i detaljer och högsta ljusäkthet. Digitaltryck i högsta upplösning ger dig en chans att förvandla din fotomålning till ett konstverk. Det är inte bara ett tryck på canvas, utan ett riktigt mästerverk som njuter av sina detaljer.


Canvastavlor för företag, hotell och restauranger.

Att skriva ut på duk är ett utmärkt sätt att anpassa företagsutrymmen. Företag, hotell och restauranger kan använda denna teknik för att skapa unika dekorationer som kommer att framhäva deras image och stil. Reklamtryck för företag, vilket gör att du kan skriva ut alla färgmotiv, fotografier relaterade till varumärkets historia eller konst av samtida konstnärer på duk. När det gäller hotell och restauranger kan tryck på canvas skapa en unik atmosfär. Målningar på duk kan spegla en plats karaktär, vare sig det är den romantiska atmosfären på en restaurang eller lyxen och elegansen i en hotellobby. Tack vare speciella bläck och trycktekniker tappar inte canvastavlor sin glans med åren. Detta är en perfekt lösning för företag, hotell och restauranger som vill dekorera sina utrymmen med högkvalitativ tryckt grafik som kommer att behålla sin prakt under många säsonger.


Varför är det värt att välja canvastryck?

 1. Målardukens unika och naturliga struktur med djupa reliefer i strukturen är en värdefull effekt av högsta kvalitet.
 2. HD-utskrift av högsta kvalitet, motståndskraftig mot mekaniska effekter, betyder extraordinära visuella effekter, vacker färgåtergivning, djup och ett brett tonområde.
 3. Vänlig skötsel: tavlorna kan tvättas med en fuktig trasa.
 4. Hållbara utskrifter som är resistenta mot solljus kommer att njutas av i många år utan kvalitetsförlust.
 5. Fotot inramat i en trävävstol är lätt och redo att hängas direkt på väggen. Målningen kräver ingen ytterligare inramning. Du kan också beställa bara ett tryck på canvas utan inramning.

Vi trycker oftast på canvas:

 • reproduktioner av målningar
 • landskap
 • abstrakt grafik
 • dekorativ grafik
 • reklamaffischer
 • konstnärliga fotografier
 • arkitektur
 • porträtt
 • reproduktioner av gamla fotografier
 • familjebilder