Easy Dot vinyl

Lätt att fästa vinylen utan deltagande av ett specialiserat team.

Den revolutionerande formeln för limmet som används i denna självhäftande vinyl möjliggör snabb applicering utan medverkan av specialister. Även vid stora ytor kan klistermärkena enkelt fästas av butiksanställda. Easy Dot vinyl har ett speciellt droppformat lim som möjliggör enkel applicering utan fel. Glöm luftbubblor! Vid ett misstag kan vinylen limmas om utan att kompromissa med den slutliga effekten. Det är möjligt att flytta den eller, som en sista utväg, flytta den till en annan plats.


Folia Easy Dot na witryny sklepowe

Självhäftande vinyl med lim i form av droppar är Easy Dot.

Den finns i tre varianter av finishen:

  • glänsande vit
  • matt vit
  • transparent

Easy Dot-utskrifter är grafik som rekommenderas för butikskedjor.

Företag som behöver effektivt och universellt reklammaterial bör prova att skriva ut på Easy Dot! Felfri applicering och problemfri demontering är egenskaperna som utmärker denna vinyl. Det väljs oftast för vanliga reklamkampanjer.

Easy Dot vinylen i versionen med vitt undertryck är en ytterligare fördel. Det låter dig fästa grafik från insidan av webbplatsen! Tack vare detta är annonsen skyddad mot yttre störningar, men framför allt är applikationen möjlig oavsett väder.


wydruki na Easy Dot

Neschen Easy Dot är en vinyl som du kan fästa på raka eller lätt böjda ytor.

Folien finns nu även i PVC-fri version.


Vinylen är avsedd för inomhusapplikationer. Vi kan klippa ut alla inskriptioner, logotyper, skyltar och bokstäver på den. Easy Dot folien har B1 och M1 brandskyddscertifikat. Om måtten på ditt projekt överstiger materialets tillgängliga bredd delar vi upp trycken på Easy Dot i delar med en överlappning på 2 cm.


Vi inbjuder dig hjärtligt att bekanta dig med vårt kompletta utbud av tryck på vinyler och skärande logotyper, skyltar och inskriptioner. Om du behöver en snabb offert eller vill diskutera detaljer, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post, samt direkthandla online på Supraprint24.