Transparent roll-up banderoll

Transparent utdragbar skiljevägg till ett ekonomiskt pris.

Roll-up skiljevägg är den perfekta lösningen för en tillfällig transparent skiljevägg på kontoret, butiken, frisörsalongen, skönhetssalongen och många offentliga platser. Det fungerar förebyggande genom att begränsa direktkontakt. Transparent Roll-up Banderoll är mycket enkel att installera och mobil. Den kan när som helst flyttas till en annan plats eller rullas ihop och vid behov packas den i en transportväska. Det begränsar inte utrymmet på skrivbordet. Den transparenta roll-upen ger en stor mellanvägg. På grund av det attraktiva inköpspriset är det ett ekonomiskt alternativ till ett plexiglasskydd.


Skölden skapar en barriär mellan användarna och minskar kontakten med dropparna.

ścianka ochronna rollup do salonu fryzjerskiego

Transparent Roll-up Banderoll är en lätt, men stabil och beprövad konstruktion med möjlighet att trycka omslaget.

Barriärmaterialet är tillverkat av 175 µm tjock flexibel PET-film med hög transparens. Folien kan tvättas med en alkohollösning eller ett milt rengöringsmedel. Vår upprullningsvägg är lätt men säker och har tillräcklig stabilitet. För företag som är intresserade av att göra en extra märkning erbjuder vi övertryck av ett transparent omslag. Oftast är det en logotyp, varning eller dekorativt element.

roll-up przezroczysty

Transparent Roll-up Banderoll finns i följande bredder:
80 | 85 | 100 | 120 cm
Höjd: 200 cm


przenośna ścianka ochronna

Ekonomisk, bärbar skyddande roll-up.

Det genomskinliga antivirusskyddet är mobilt, lätt att installera och framför allt billigt. Setet innehåller:

  • aluminiumstruktur för skyddskåpan
  • bungee fäste i aluminium
  • transparent hölje av PET-vinyl
  • transportväska

Mekanismen finns även i svart.

För bredder 85, 100, 120 cm finns mekanismerna hellackerade i svart satin. Dessa unika kassetter gör att den bärbara skyddsväggen ser helt enkelt stilig ut!


Mekanismens kassett är gjord av aluminium. Två utdragbara ben garanterar stabilitet. I setet ingår även en transportväska. Den genomskinliga antivirusskölden kännetecknas av sin stora storlek, som effektivt kommer att separera de önskade zonerna mellan dem. Rullskyddsväggen står direkt på golvet så att den inte begränsar utrymmet på skrivbordet.

Den transparenta rollupen som produceras av SUPRAPRINT ger den grundläggande hygieniska barriären. Vår upprullningsskyddsvägg är lätt att montera och finns till ett attraktivt pris. Kolla även andra anti-covid-produkter från vårt erbjudande. Vi inbjuder dig också att göra direktbeställningar i vår webbutik.