Företagsflaggor

Tryck av flaggor i valfri storlek.

Företagsflaggor är ett beprövat sätt att marknadsföra ditt varumärke. De används flitigt av institutioner och företag, främst med logotyp, produktnamn och de viktigaste kontaktuppgifterna. Detta är ett standardelement i bilden i högkvarteret för offentliga organisationer. Flaggor tillför prakt till mässor, industrievenemang och jubileumsfiranden. De är ofta beställda för parader, jubileumsfiranden och religiösa ceremonier. De är också perfekta för sportevenemang. Klubb- och fotbollsflaggor är en produkt som vi trycker ofta. Bygginvesteringar är en annan plats där flaggor på masten perfekt fyller sina reklamfunktioner.


flagi reklamowe w dowolnym rozmiarze

Oftast trycker vi flaggor:

  • företagsflaggor – med logotyp
  • reklamflaggor – marknadsföring av produkter och tjänster
  • flaggor för mässor och evenemang
  • sportflaggor – klubbflaggor, fansflaggor
  • nationella flaggor – flaggor från Polen, Europeiska unionen och andra länder i världen
  • officiella flaggor – flaggor för städer, kommuner, län etc.
  • religiösa flaggor – Marian, påvlig, kyrka, etc.
  • specialflaggor – enligt individuella kundorder

De mest populära typerna av företagsflaggor.

Vi avslutar företagsflaggor på masten genom att trimma kanterna och förstärka dem med polyestertejp. För monteringsändamål kan fager ha en tunnel, karbinhakar eller öljetter. Det finns också ett annat sätt att efterbehandla enligt din specifikation. Den maximala bredden på materialet som vi trycker företagsflaggor på är 320 cm och maxlängden är 100 m. Vi gör större storlekar av flaggor genom att sy ihop dem av flera delar.

flagi na maszt sposób wykończenia
Company custom flag - finishing details

Sublimeringstryck av reklamflaggor.

Vi trycker företagsflaggor på masten med hjälp av modern sublimeringsteknik. Detta gör att vi kan få djupt mättade färger, och tack vare uppvärmningen av den tryckta grafiken i kalendern garanterar det färgernas hållbarhet. Företagsflaggor är resistenta mot vatten och UV-strålar. Det mest populära materialet som vi trycker på är polyesterflaggan 115g. Men om du planerar att hänga din flagga genom att sträcka den på ställningen eller om du är rädd för stark vind, välj en perforerad flagga 115g. Detta råmaterial låter vinden flöda mer fritt. Flaggorna kan tvättas i låga temperaturer med milda tvättmedel.


Högkvalitativa flaggstänger till överkomliga priser.

Storformatsflaggor som erbjuds av SUPRAPRINT kommer att förse ditt företag med bra reklam. Våra storformatsprodukter är ett effektivt sätt att öka prestige och bygga upp kundernas förtroende. Företagsflaggor är lätta att installera och finns till ett attraktivt pris. Vi utför vanligtvis beställningar inom några arbetsdagar.

Om du har några frågor om vårt erbjudande, vänligen kontakta försäljningsavdelningen. Vi hjälper dig att välja den bästa lösningen för ditt företag. Vi inbjuder dig att läsa specifikationen för att förbereda filer för utskrift. Du kan också lägga en direktbeställning i vår Supraprint24 webbutik.


download graphics template