Roll-up banderoller

Bärbara, hopfällbara reklamsystem.

Roll-up banderoller kännetecknas av en modern och elegant design. De används ofta under konferenser, mässor, PR-möten och utställningar. Våra reklamställ är lätta att montera och demontera efter presentationen. Annonspresentatörer ger ett perfekt och starkt marknadsföringsbudskap på nästan vilken plats som helst. Efter presentationen eller reklamkampanjen rullas grafiken ihop i en aluminiumkassett och redo för transport eller förvaring. Roller banderoller finns i många varianter och storlekar. Varje set innehåller en mekanism, tryckt och monterad grafik och en transportväska. Dessutom möjliggör roll-up-stativen, tack vare sin enkla struktur, enkelt och snabbt utbyte av grafik.


Effektiva, mobila och lättsammansatta reklamdisplayer.

Beroende på förväntad användningstid och syfte, finns roll-up banderoller tillgängliga i olika varianter av mekanismer och många storlekar av grafik. Du kan beställa lätta och ekonomiska reklamställ för inomhus eller starka för utomhusbruk. Alla system är mobila och återanvändbara.

Varje kit innehåller:
  • tryckt blockout-grafik
  • snäpplist
  • bungee mast
  • mastpositionsstabilisator
  • hölje i anodiserad aluminium
  • transportväska

Roll-up banery Basic

Roll-up Basic

Rejäla och ekonomiska roll-ups.

Rollup-stativ avsedda för medellång användning. Hög kvalitet på utförande i kombination med ett ekonomiskt pris. Denna lösning är mycket populär bland våra kunder.


Tillgängliga storlekar:

80 x 200 cm
85 x 200 cm
100 x 200 cm

banery Roll-up standard

Roll-up Standard

Roll-up ställ Standard är vår försäljningssuccé!

På grund av den exceptionellt höga kvaliteten på komponenterna är standard Roll-ups Standard ständigt populära. En solid kassett och en tjockt vadderad transportväska garanterar långvarig användning.


Tillgängliga storlekar:

80 x 200 cm
85 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm
150 x 200 cm
200 x 200 cm

banery Roll-up standard black

Roll-up Standard Black

Kassetten är lackad i svart satin.

Denna rörelse är tvillingbror till vår bästsäljande Standard-rörelse. Tack vare den stiliga färgen på kassetten som sticker ut från omgivningen är reklam-roll-ups Standard Black mycket populära.


Tillgängliga storlekar:

85 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm

prezentery reklamowe Roll-up Lux

Roll-up Lux

Snygga reklamdisplayer.

Design, kvalitet och hållbarhet. Roll-up Lux är en premiumklass. Tillverkad av material av högsta kvalitet. Patenterad trippelmonterad toppsnäppbygel. Exklusiv grafikkassett med extra spänning.


Tillgängliga storlekar:

80 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm
150 x 200 cm
200 x 200 cm

dwustronne roll-upy reklamowe

Roll-up banderoll Dubbelsidig

En stor, rymlig kassett för två vikta grafik. Dessa dubbelsidiga roll-ups ger dubbelt så mycket utrymme för kommunikation. Tack vare användningen av en förstorad kassett kan grafiken visas från två sidor!


Tillgängliga storlekar:

85 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm
150 x 200 cm

prezentery reklamowe roll-up outdoor

Roll-up Dubbelsidig Outdoor

Superhållbara dubbelsidiga roll-up-stativ.

Dedikerad för extern användning. De har förstorade fötter med hål för ytterligare fixering i marken med metallstift. Masten är försedd med en fjäder, som gör att grafiken kan luta vid blå vind och därmed stabilisera hela strukturen. Roll-up Dubbelsidig Outdoor är tillverkad av slitstarka och starka material. Stabil, vindbeständig upp till 38 km/h. Stålstift ingår i satsen.


Dostępny rozmiar:

85 x 200 cm

stojaki reklamowe giant

Roll-up Giant

Dessa reklamstånd är oöverträffade!

Den kompromisslösa höjden på 3 m gör att du kan sticka ut från mängden och slå alla konkurrenter. En solid kassett och en tjockt vadderad transportväska garanterar långvarig användning.


Tillgängliga storlekar:

85 x 300 cm
100 x 300 cm
120 x 300 cm
150 x 300 cm
200 x 300 cm

Vårt erbjudande inkluderar ett omfattande utbud av lösningar, tack vare vilka det är möjligt att effektivt marknadsföra ditt varumärke, produkter och tjänster. Vi fokuserar på eleganta och tåliga reklam roller banderoller. De är lätta att transportera, kräver inget komplicerat monteringsarbete och kan användas överallt. Roll-ups, flaggor, strandflaggor och textilväggar som erbjuds av vårt tryckeri i Pruszków nära Warszawa finns till mycket attraktiva priser. Vi uppmuntrar dig att kontakta oss eller köpa direkt på Supraprint24.