Dubbelsidig dekaler

Icke-transparent självhäftande.

Dubbelsidig dekaler för glaset är ett praktiskt självhäftande material som kommer att vara väl läsbart på båda sidor av grafiken. Klistermärken kan fungera som informationsmeddelande på offentliga platser, såsom gångvägar, kommunikationsmedel, kontor och allmännyttiga byggnader. Blockout-klistermärken kommer också att användas som reklammedium.


Dubbelsidiga klistermärken är ett tydligt budskap som syns på båda sidor.

Ingång till en tågvagn, en flyttbar dörr i en tunnelbana eller ett fönster i en buss. En säker kommunikationsväg eller läsbara markeringar i transportmedel? Ja, det här är de platser som oftast väljs för appliceringen av våra permanenta dubbelsidiga klistermärken.

Du kan sätta logotypen och kontaktinformationen för företaget som skyddar anläggningen. Skriv ut en läsbar QR-kod eller information om tillgängliga betalningsmedel i din restaurang eller bensinmack. Dubbelsidig dekaler är den perfekta lösningen om du bryr dig om appliceringen från insidan av glaset. Tack vare detta blir klistermärkena mer hållbara och motståndskraftiga mot mekanisk skada.


Universella och hållbara dubbelsidig dekaler för glas.

Universella och hållbara dubbelsidig dekaler för glas
Icke-transparent självhäftande dubbelsidig dekaler

Stick på utsidan eller insidan av montern.

Slitstarka och ogenomskinliga dubbelsidiga klistermärken.

Slitstarka och ogenomskinliga dubbelsidig klistermärken.

Dina Dubbelsidig dekaler som en kvadrat, cirkel eller speciell form!

Icke-transparenta klistermärken kan klippas till vilken form som helst. Tärningen bör förberedas av dig i vektorform. Erbjudandet inkluderar en variant där klistermärket efter utskärning förblir som ett enda föremål. Om du vill klippa bokstäver, logotyper eller mer komplexa former, vänligen kontakta oss!

På grund av det starka permanenta lim som används är de dedikerade för användning på medellång sikt. Dubbelsidiga klistermärken har en matt yta, tack vare vilken de inte reflekterar ljus och är bättre synliga. Utskriften görs i fullfärgs CMYK-läge. Materialet som används för produktionen är: polyester blockout 240 mic med vit, matt yta. Tryckning sker i UV-teknik som är resistent mot yttre faktorer. Limskiktet är ett starkt permanent lim.


Tryckta lim som du kanske också är intresserad av:


När det gäller de dubbelsidiga klistermärken vi erbjuder är den genomsnittliga livslängden 1-3 år. Hållbarheten beror på exponeringsplatsen och rådande yttre förhållanden. Standard maxformat för dubbelsidiga klistermärken är 1000 x 1000 mm, men om ditt projekt kräver andra större storlekar kan vi också göra det. Om du vill beställa ett anpassat tryck som brevklippning eller logotyptryck, eller har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst. Du kan också träffa oss personligen på vårt kontor i Warszawa POLEN.