Tryckta klistermärken

Självhäftande etiketter i valfri form och mängd.

Vi är specialiserade på express digitaltryck på papper och självhäftande vinyler. För dig kommer vi att trycka självhäftande etiketter som fyller informations-, reklam- och dekorativa funktioner. Korrekt designade och tryckta klistermärken är en oumbärlig del av effektiv visuell kommunikation. De kommer att visa sig användbara vid märkning av många produkter. Klistermärken skrivs ut i valfri kvantitet och expresstid!

custom shape stikers

Fruktkonserver och honung från din egen bigård? En ny kosmetikalinje? Regionala drycker, viner och öl? Ja, professionella självhäftande etiketter kommer att vinna förtroende och få nya kunder för dina fantastiska produkter. Om du behöver skriva ut klistermärken med individuell grafik har du precis kommit till rätt adress!


Tryckta klistermärken och produktetiketter som du behöver dem!

Tekniken med vilken vi använder digitaltryck av klistermärken gör att vi gör produktionen efter dina behov, även vid låga volymer. Vi kan trycka riktigt små klistermärken, även 1 cm i diameter! Klistermärken skrivs ut och vi klipper ut till valfri form digitalt, så att du inte belastas med den extra kostnaden för att göra en traditionell stans.

Ett stort antal projekt? Inga problem! Du kan implementera flera korta serier baserade på en mängd olika projekt medan du fortfarande ligger inom samma budget. Streckkoder, QR-koder eller självhäftande etiketter med varierande data? Naturligtvis kommer vi att göra dem, eftersom personalisering är lätt tillgänglig för digital tryckteknik.


Tryck med vit färg på transparenta etiketter.

Utöver den vanliga CMYK-paletten trycker vi även klistermärken med vit färg. Detta alternativ låter oss skriva ut på transparenta vinyler. De substrat som våra etiketter är avsedda för är: kartong, plast, metall, glas, möbelskivor, lackade ytor.

Vårt erbjudande inkluderar följande självhäftande material:
  • Glansigt självhäftande papper
  • självhäftande matt papper
  • Blank självhäftande vinyl
  • matt självhäftande vinyl
  • transparent självhäftande vinyl

Express digitaltryck av klistermärken i högsta kvalitet.

Djupa mättade färger, hög upplösning och inget märkbart lager av toner är egenskaperna som skiljer denna tryckteknik från andra. Tack vare avancerade HP Electroink-bläck kan vi framgångsrikt skriva ut på papper och självhäftande vinyler. Färgerna är certifierade för användning på livsmedelsförpackningar. HP Indigo-utskrift kallas digital offset av en anledning!


Om du letar efter andra självhäftande produkter, kolla också:


Expressutskrift av klistermärken är tillgängligt för dig i vårt tryckeri i Pruszków nära Warszawa med bekväm åtkomst och en stor parkeringsplats. Om du behöver en snabb offert eller vill diskutera detaljer, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post, samt direkthandla online på Supraprint24.