Beachflaggor Alu

Slitstarka premiumflaggor i tre former.

Beachflaggor Alu Premium kännetecknas av en stark och stabil flaggstång. Konstruktionen av profilerad, anodiserad aluminium gör att flaggan passar perfekt till formen och sträcker sig utan rynkor. Detta skiljer definitivt Strandflaggor Alu från konkurrerande lösningar. Tack vare mastens modulära design, som möjliggör snabb montering och demontering, kommer beachflaggor Alu att vara den perfekta följeslagaren under dina reklamkampanjer.


Högkvalitativa flaggor kännetecknas av:

  • stark mast av anodiserad aluminium
  • stabil struktur
  • perfekt sträckt flagga utan rynkor
  • litet paket för transport
  • 3 former: Regular, Convex i Shark

Tillgängliga storlekar:

  • SMALL 260 cm
  • MEDIUM 340 cm
  • LARGE 433 cm
Strandflagga i aluminium finns i många storlekar och former

beachflag alu premium

Strandflaggor Alu är effektiva reklamflaggor.

Du kommer att locka dina potentiella kunders uppmärksamhet innan du går in i galleriet eller bilsalongen, såväl som under konserter, festivaler och evenemang. Våra Beachflaggor Alu är också en bra följeslagare till alla sportevenemang, de tillför prakt och understryker evenemangets status. Strandflaggor Premium är en effektiv form av reklam, speciellt under utomhusförhållanden på stranden, i skidbacken och under utomhusevenemang.


Beachflaggor Alu är master tillverkade av anodiserad aluminium.

Strandflaggor Alu har flaggstänger gjorda av anodiserade aluminiumrör. De kännetecknas av en solid struktur, låg vikt och små dimensioner efter packning. De tillgängliga typerna av baser möjliggör installation på många ställen, vilket säkerställer optimal exponering. Dessutom skiljer den vertikala layouten av grafiken Beachflaggor Premium från andra reklammedier – det gör dem lättare att lägga märke till. Flaggstänger finns i tre storlekar S/M/L och tre oöverträffade former.


Permanent sublimeringstryck av flaggor Alu.

Flaggan är tryckt i sublimeringsteknik på polyesterstickad med en vikt på 115g. Direkt efter tryckningen värms råvaran i en ugn. Denna process säkerställer hållbara, mättade färger med en stark penetrering av grafiken på andra sidan av flaggtyget och garanterar färgernas hållbarhet mot väderförhållanden och UV-strålar. Grafiken kan överlappa flaggans hela storlek, även vid masten. Winderflaggor innehåller en sydd tunnel, insydd fästtejp och är förpackade 1 st i kartonger. Vid mycket hård vind, ta bort flaggorna för att förhindra att de slits av. Du kan framgångsrikt tvätta flaggtyget vid låg temperatur och montera tillbaka det på masten medan det fortfarande är blött.


Vi inbjuder dig att bekanta dig med det breda utbudet av våra storformatsprodukter. Om du letar efter andra lösningar, kolla även vår Beachflaggor Lite eller Beachflaggor Alu Square. Kom ihåg att använda specifikationen för att förbereda filer för utskrift. Om du behöver något stöd för projektet står vi redo att förbereda det åt dig. Du kan också lägga en direktbeställning i vår Supraprint24 webbutik.


download graphics template