Rulle etiketter

Tryck av självhäftande etiketter för livsmedelsprodukter.

Vi trycker etiketter på rulle, på papper och självhäftande vinyler. Vårt erbjudande riktar sig till producenter och distributörer av livsmedelsprodukter som erbjuder ett sortiment i mindre volymer, korta eller begränsade serier. Etiketter för honung från den regionala bigården, exotiska tesorter eller utvalda kaffesorter. Ja, vi trycker självhäftande etiketter för livsmedelsförpackningar för flera hundra stycken! Produktetiketter utan extra uppstartskostnader relaterade till produktion, och framför allt i expressleveranstider!

custom shape stikers

Etiketter för juicer, drycker, hantverksöl och hantverksvin.

Visst, många konsumenter uppskattar det faktum att dryckes- och alkoholmarknaden berikas av nya intressanta regionala varumärken. Hantverksbryggerier och producenter av hantverksviner, eller den mer och mer populära cidern, är de företag som vi riktar vårt erbjudande till. Våra produktetiketter är tryckta på rulle, vilket möjliggör snabb och exakt applicering. Du kan välja mellan en mängd olika dekorativa papper så att ditt varumärke blir bättre känt. Vin- eller öletiketter kan ha vilken form som helst utan extra kostnad. Du betalar bara för trycket och den mängd du behöver! Du kan anpassa ordervolymen efter dina aktuella behov.


Tryck av självhäftande etiketter för rengöringsmedel, desinfektionsmedel och kosmetika.

SUPRAPRINT erbjuder tillverkning av etiketter på rulle, även för producenter av hushålls- och industrikemikalier. Rengöringsmedel, fönsterputsvätskor, flytande tvål. När det gäller dessa produkter, etiketter tryckta på PP-folie med en extra möjlighet att fästa med ett laminat – detta är det bästa valet. Vi trycker etiketter i hög upplösning, vilket garanterar läsbarheten av det minsta typsnittet. Detta är en ganska viktig del när det gäller flerspråkiga etiketter. I vårt tryckeri kan du beställa även en minimal mängd självhäftande etiketter. Detta gör att du kan spara pengar, eftersom du inte tvingas göra dig av gamla etiketter, och du kan även dynamiskt uppdatera innehållet och designen utan extra kostnader vid nya krav inom detta område.


Tekniska, lager och personliga etiketter.

Vissa produktetiketter för förpackningar och behållare kan kräva högre hållbarhet eller ett mycket starkare lim. I vårt erbjudande ingår även tryck av personliga etiketter på rulle med variabel data eller numrerade. Om dina behov av etikettutskrift kräver speciella standarder, vänligen kontakta oss för att se vad vi kan producera åt dig. Etiketter tryckta på rulle är en snabb och billig applicering på förpackningen efter dina behov.


Oftast trycker vi rulle etiketter på:
  • PP-folie blank
  • papper halvblixt
  • opal papper
  • dekorativa och fakturerade papper
  • metalliserat silver/guld
  • transparent vinyl

Självhäftande etikettutskrift är en av de många tjänster vi erbjuder. Vi inbjuder dig till vårt tryckeri i Pruszków nära Warszawa med bekväm tillgång och parkering. Om du behöver en snabb offert eller vill diskutera detaljerna, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post, samt direktköp online på: Supraprint24.