Tryckta tapeter

Skräddarsydda fototapeter tryckta enligt din design.

Vi trycker tapeter baserat på den angivna designen och i valfri slutlig storlek. Tryckta tapeter är ett unikt komplement till inredningsdesign. Detta mycket populära dekorativa element kan positivt förändra utseendet på alla rum. Vi producerar tapeter mest för företag, kontor, skolor, dagis och offentliga kontor, men även för privatkunder.För tillverkning av skräddarsydda fototapeter använder vi oftast följande material:

  • latexpapper eller fleece tapeter
  • dedikerade självhäftande vinyler med ett speciellt ”high tack” lim
  • självhäftande tyger är lätta att fästa på och kan flyttas
  • texturerade tapeter, imiterande sand eller canvas

LATEX TAPETER
Det vanligaste tryckmaterialet är latexpapper med förstärkta fibrer. Detta ekonomiska underlag kan limmas med populära tapetklister.

SJÄLVHÄFTANDE TAPETER
Den dedikerade självhäftande vinylen med extremt stark initial vidhäftning på de applicerade ytorna är också mycket populär. Vinyl kan dessutom lamineras, och tack vare detta blir de tryckta tapeterna mycket mer motståndskraftiga mot mekanisk skada. Dessutom svarar sådana tapeter bra på tvätt med milda rengöringsmedel, så det är lätt att rengöra.

SJÄLVHÄFTANDE TYG
En annan ganska populär version av tapeten vi trycker är självhäftande tyg. Dess huvudsakliga egenskap är exceptionell hållbarhet och lätt att klistra utan luftbubblor och möjligheten till ompositionering. Självhäftande tyg är tapeternas drottning för kort och medellång exponering. Speciellt i säljnätverk, köpcentra, under event och sammansättningen av mässmontrar.Ekologisk latextryck av högsta kvalitet.

Vi trycker tapeter med certifierade HP Latex-bläck. Dessa bläck har testats av lämpliga certifieringsorgan och godkänts för användning i hem, kontor samt i offentliga byggnader som skolor, dagis och sjukhus. Utskrift med originalbläck garanterar det bredaste färgomfånget, mättnad och högsta ljusäkthet. Före utskrift delas fototapetens grafik in i smalare paneler, anpassade till materialets bredd. Plåtarna överstiger inte 130 cm i bredd och har ytterligare 2 cm överlappning för sammanfogning. Förutom att trycka tapeter utför vi även klister för företag och institutioner.

latex-printing-certificates

druk tapet dla biur, urzędów, szkół, przedszkoli

Förbered ytan innan du sticker.

Kom ihåg att oavsett hur professionellt vi trycker tapeten åt dig så är kvaliteten på det applicerade underlaget mycket viktigt. I de flesta fall bör ytan rengöras och grundmålas före limning. Detta kommer att säkerställa en långvarig och problemfri applicering av den dekorativa tapeten. Grundning är en säker klistring utan risk för att det översta färgskiktet slits av.


Fototapeter med alla typer av tryck är en home & office decor hit!

Tryckta tapeter kommer att fungera bra i många interiörer. De ser bra ut i kontorsutrymmen såväl som i offentliga institutioner. De kan också vara en bra dekoration för en vägg i ett vardagsrum, kök eller ett rymligt sovrum. Våra kunder klistrar oftast tapeter i företag, speciellt i representativa lokaler där utbildningar, affärsmöten och olika typer av konferenser hålls. Tryckta tapeter blir ett element i rymden som effektivt drar till sig uppmärksamhet, samtidigt som interiören ser mycket bekvämare ut.


SUPRAPRINT är ett dekorativt fototapettryckeri. Vi inbjuder dig hjärtligt att bekanta dig med vårt kompletta utbud av storformatstryck på många reklamytor. Om du behöver en snabb offert eller vill diskutera detaljer, vänligen kontakta vårt kontor i Pruszków nära Warszawa via telefon eller e-post, samt direkthandla online på Supraprint24.