Tryckta tapeter

Skräddarsydda fototapeter tryckta enligt din design.

Vi trycker tapeter baserat på den angivna designen och i valfri slutlig storlek. Tryckta tapeter är ett unikt komplement till inredningsdesign. Detta mycket populära dekorativa element kan positivt förändra utseendet på alla rum. Vi producerar tapeter mest för företag, kontor, skolor, dagis och offentliga kontor, men även för privatkunder.


För tillverkning av skräddarsydda fototapeter använder vi oftast följande material:

  • latexpapper eller fleece tapeter
  • tvättbara vinyl tapeter
  • dedikerade självhäftande vinyler med ett speciellt “high tack” lim
  • självhäftande tyger är lätta att fästa på och kan flyttas
  • premium strukturella tapeter som imiterar sand, duk, betong, sten

Tryckta tapeter Certifikat

STANDARDTAPPER – FLEECE ELLER LATEX
Dessa är de mest valda materialen för att trycka standardtapeter med en slät, matt yta. De innehåller förstärkta fibrer. Dessa är ekonomiska underlag som du kan fästa med populära tapetklister.

SJÄLVHÄFTANDE TAPETER
Den dedikerade självhäftande vinylen med extremt stark initial vidhäftning på de applicerade ytorna är också mycket populär. Vinyl kan dessutom lamineras, och tack vare detta blir de tryckta tapeterna mycket mer motståndskraftiga mot mekanisk skada. Dessutom svarar sådana tapeter bra på tvätt med milda rengöringsmedel, så det är lätt att rengöra.

SJÄLVHÄFTANDE TYG
En annan ganska populär version av tapeten vi trycker är självhäftande tyg. Dess huvudsakliga egenskap är exceptionell hållbarhet och lätt att klistra utan luftbubblor och möjligheten till ompositionering. Självhäftande tyg är tapeternas drottning för kort och medellång exponering. Speciellt i säljnätverk, köpcentra, under event och sammansättningen av mässmontrar.

PREMIUM STRUKTURELLA TAPETER
Tryckta tapeter och väggbeklädnader av högsta kvalitet som låter dig uppnå en spektakulär, unik effekt. I vårt erbjudande hittar du sand, betong, sten, stuckatur (stuckatur), linne, samt glansiga och satin tapeter.Tapettryck av högsta kvalitet tillgänglig i två teknologier.

latex-printing-certificates

UVGEL TRYCK
Extremt exakt och hållbart UVgel-tryck är standard inom tapetproduktion. Tapetskivornas dimensionella stabilitet uppnås tack vare den låga härdningstemperaturen. UVgel-bläck är certifierat för inomhusbruk och är exceptionellt mekaniskt beständigt jämfört med andra bläck. Dessutom är den resistent mot de flesta lösningsmedel, så ingen tapetlaminering krävs. Med FLX-funktionen kan du få en extra punktlackeffekt!

LATEXUTSKRIFT
Tekniken för latexutskrift har testats av relevanta certifieringscenter och godkänd för användning i hushåll, kontor samt i offentliga byggnader som skolor, dagis och sjukhus. Utskrift med latexbläck garanterar det bredaste färgomfånget, mättnad och högsta ljusäkthet.


druk tapet dla biur, urzędów, szkół, przedszkoli

Förbered ytan innan du sticker.

Kom ihåg att oavsett hur professionellt vi trycker tapeten åt dig så är kvaliteten på det applicerade underlaget mycket viktigt. I de flesta fall bör ytan rengöras och grundmålas före limning. Detta kommer att säkerställa en långvarig och problemfri applicering av den dekorativa tapeten. Grundning är en säker klistring utan risk för att det översta färgskiktet slits av.


Fototapeter med alla typer av tryck är en home & office decor hit!

Tryckta tapeter kommer att fungera bra i många interiörer. De ser bra ut i kontorsutrymmen såväl som i offentliga institutioner. De kan också vara en bra dekoration för en vägg i ett vardagsrum, kök eller ett rymligt sovrum. Våra kunder klistrar oftast tapeter i företag, speciellt i representativa lokaler där utbildningar, affärsmöten och olika typer av konferenser hålls. Tryckta tapeter blir ett element i rymden som effektivt drar till sig uppmärksamhet, samtidigt som interiören ser mycket bekvämare ut.


SUPRAPRINT är ett dekorativt fototapettryckeri. Vi inbjuder dig hjärtligt att bekanta dig med vårt kompletta utbud av storformatstryck på många reklamytor. Om du behöver en snabb offert eller vill diskutera detaljer, vänligen kontakta vårt kontor i Pruszków nära Warszawa via telefon eller e-post, samt direkthandla online på Supraprint24.