Självhäftande vinyltext

Reklamslogans, bokstäver och logotyper av självhäftande vinyl.

Självhäftande vinyltext är en reklamsuccé med många universella applikationer! De fyller perfekt sin roll som budskap i ett skyltfönster. De kommer att fungera både som korttidsreklam, avsedda för snabb och enkel ersättning, och som ett långsiktigt inslag i visuell identifiering. Logotyp, varumärke, varumärke – det här är grafik på självhäftande folie, utan vilken de flesta företag inte kommer att bygga effektiv kommunikation med kunden!

Logotyper på vinyl är redan standard när det kommer till tillverkning av företagsskyltar. Skyltar, skyltar på kontor, kontor och universitet. Kampanjavdelningar i livsmedels- och byggvaruhus. Ja, de är väsentliga element i modern visuell kommunikation. Bokstäver och skyltar skurna av självhäftande vinyl möjliggör skapandet av många grafiska element i det användbara utrymmet.


Kreativ och inspirerande reklam i skyltfönster?

Ett skyltfönster är ett skyltfönster och en magnet för potentiella kunder. Behöver du fler verktyg för att implementera dina idéer?Självhäftande bokstäver hjälper dig att designa ett original skyltfönster.


Ett brett urval av självhäftande vinyler.

Beroende på avsedd användning skärs logotyper och skyltar ut på monomer, polymer eller gjuten vinyl. I vårt erbjudande ingår vinyler från alla ledande tillverkare. Vi tillverkar bokstäver och skyltar skurna av färgade, metalliska, mjölkiga eller reflekterande vinyler. Letar du efter en självhäftande vinyl som inte lämnar bubblor efter att du har fastnat? Det är okej, vi har henne! Beställ en folie med kanallim eller easy dot.


Grafik på självhäftande vinyl med valfritt tryck.

Om ditt projekt innehåller grafiskt tryck kan du göra det med Supraprint. Vi kan skära självhäftande vinyltext enligt vilken form som helst.


De mest populära typerna av vinyl för skärning:

 • MONOMERISK 2-3 år – den mest populära standard vinyl för limning av plana ytor
 • POLYMER 5-7 år – tillägnad plana ytor eller med lätt prägling
 • GJUTEN 7-10 år – är en bilfolie för att klistra in rundade 3D-element
 • KANAL – vinyl med lim för enkel fastsättning utan bubblor
 • EASY DOT – limmets formel i form av droppar är mycket lätt att fästa och kan flyttas
 • TRANSPARENT – transparent standard eller optiskt transparent vinyl
 • FRYSTA – mjölkvit vinyl som delvis överför ljus
 • TRANSLUCENT – vinyl dedikerad till belysning, sprider ljuset perfekt
 • BLOCKOUT – ogenomtränglig för ljus, har ett svart lager på limsidan
 • GOLV – med R9 eller R10 halkfritt laminat
 • HIGH TACK / ULTRA TACK – superstarkt och permanent lim för svåra ytor

Om du är intresserad av vårt erbjudande, vänligen kontakta försäljningsavdelningen via e-post eller telefon. En bekväm parkeringsplats väntar dig på vårt kontor i Pruszków nära Warszawa. Vi kommer också att förse dig med ytterligare information på plats och du kommer att få möjlighet att se våra sensationella trycksaker. Vi inbjuder dig också att köpa direkt på Supraprint24.