Skuren självhäftande vinyl

Inskriptioner, skyltar, logotyper, mönster och markeringar.

Självhäftande vinyl är ett av de mest populära reklammedierna. I vårt erbjudande hittar du digital vinylskärning enligt en form i vektorform. Detta är redan en standard när det kommer till produktion av kort- och långtidsmärkningar. Företagsskyltar, skyltar på kontor, kontor och universitet. Kampanjavdelningar i livsmedels- och byggvaruhus. Golv klistermärken med halkfritt laminat. Ja, de är väsentliga element i modern visuell kommunikation. Genom att skuren självhäftande vinyl kan du göra många grafiska element i det användbara utrymmet.


Wycinanie folii samoprzylepnej

Plotter, skalar och till sist en transport vinyl.

Att skära ut inskriptionerna från den självhäftande vinylen är bara början på processen. Ta sedan bort onödiga element och täck det hela med vinyl eller transportpapper för enkel applicering.


Ett brett urval av självhäftande vinyler.

Vårt erbjudande inkluderar vinyler från alla ledande tillverkare: Oracal, Avery, Mactac, Neschen, Intercoat, Ikonos. Beroende på den avsedda applikationen använder vi monomera, polymera eller gjutna filmer. Dessutom kännetecknas självhäftande vinyler av en annan klass av lim. Det finns avtagbara, permanenta, ihåliga lim (för bubbelfri limning) och superstarka lim. Easy Dot vinyler med lim i form av droppar är en absolut hit. Denna formel gör att du kan rita och klistra den självhäftande vinylen utan fel och, om nödvändigt, att placera om vinylen.


plotowanie naklejek Warszawa

Ett brett utbud av färger

Självhäftande vinyler för skärning finns i många blanka och matta färger. Utöver standardpaletten kan du välja mellan metallic, special, carbon och strukturella färger. Att skära från vinyl kräver användning av dedikerade vinyler.


Digital skärning av självhäftande vinyl.

Igenkänning av registreringsmärken tryckta tillsammans med designen gör att vi kan skära den tryckta vinylen exakt. Tack vare denna funktion kan vi få intressanta effekter på det material som tidigare har tryckts. Dessutom kan vi skriva ut med vitt bläck på transparent vinyl. Detta möjliggör tillverkning av klistermärken limmade på insidan av webbplatsen.


De mest populära typerna av självhäftande plottningsvinyl:

 • MONOMERISK 2-3 år – den mest populära standardvinylen för limning av plana ytor
 • POLYMER 5-7 år – tillägnad plana ytor eller med lätt prägling
 • GJUTEN 7-10 år – detta är en bilvinyl för att klistra in rundade 3D-element
 • KANAL – vinyl med lim för enkel fastsättning utan bubblor
 • EASY DOT – limmets formel i form av droppar är mycket lätt att fästa och kan flyttas
 • TRANSPARENT – transparent standard eller optiskt transparent vinyl
 • FROSTAD – mjölkvit folie som delvis överför ljus
 • TRANSLUCENT – vinyl dedikerad till belysning, sprider ljuset perfekt
 • BLOCKOUT – ogenomtränglig för ljus, har ett svart lager på limsidan
 • GOLV – med R9 eller R10 halkfritt laminat
 • HIGH TACK / ULTRA TACK – superstarkt och permanent lim för svåra ytor

Om du är intresserad av vårt erbjudande, vänligen kontakta försäljningsavdelningen via e-post eller telefon. En bekväm parkeringsplats väntar dig på vårt kontor i Pruszków nära Warszawa. Vi kommer också att förse dig med ytterligare information på plats och du kommer att få möjlighet att se våra sensationella trycksaker. Vi inbjuder dig också att köpa direkt på Supraprint24.