Informativa golv klistermärken

Skydda dig själv och andra. Håll avstånd när du handlar.

Informativa golvdekaler är en praktisk lösning för att lägga upp meddelanden och varningar på offentliga platser. Klistermärkena påminner dig om att hålla ett säkert avstånd under ett epidemiologiskt tillstånd. Denna lösning bidrar effektivt till att upprätthålla det sociala avståndet som krävs och ökar därmed säkerhetsnivån för kunder och anställda på många intressanta platser.


warning floor stickers for supermarket

Informativa golvdekaler är ett tydligt budskap som inte kan ignoreras.


Varningsgolvklistermärken fungerar bäst i butiker, stormarknader, kontor, kundtjänstställen, sjukvårdsinrättningar och överallt där det finns ökad konsumenttrafik. Laminatskydd med R10 anti-halkcertifikat gör det möjligt att erhålla en hög säkerhetsnivå för denna produkt. De informativa golvdekalerna kan rengöras med golvvårdsapparater.


keep distance stickers

Klistermärken – “håll avstånd” som påminner dig om att ta avstånd i stormarknader och försäljningsställen.


Vi trycker golvdekaler covid i valfri storlek skräddarsydd efter dina behov. Dekalapplikationen är relativt enkel och kan göras av anställda på försäljningsstället. Borttagning efter livslängden kräver inte användning av ytterligare ämnen än de som används dagligen för golvvård. Informativa golv klistermärken är designade för användning på medellång sikt och deras livslängd är nära relaterad till trafikintensiteten på en viss plats. Vi erbjuder dem i två grundläggande varianter av hållbarhet: 1-3 månader eller 3-6 månader.


social distancing decals

Informations klistermärken är säkrade med ett R10-certifierat strukturellt halkskyddslaminat.


coronavirus artworks for your choice

Dra nytta av vårt erbjudande om färdiga projekt eller skicka dina filer.

För att underlätta köpprocessen har vi förberett de 6 mest populära basdesignerna som ska ingå i tryckpriset. Använd dem eller skicka in dina förslag. Om du har individuella behov, vänligen kontakta oss! Vår grafiska studio kommer att anpassa designen efter dina instruktioner.

Varnings golv klistermärken producerade av SUPRAPRINT ger ytterligare information vid försäljningsställen. Våra klistermärken är enkla att installera och tillgängliga till ett attraktivt pris. Kolla även andra anti-covid-produkter från vårt erbjudande. Vi inbjuder dig också att göra direktbeställningar i vår webbutik.