Bil klistermärke

Varumärke och reklam på företagsfordon.

Vi tillhandahåller kompletta tjänster från designstadiet genom produktion av grafik, professionell rådgivning och tillämpningar av färdig grafik på fordon. För produktion av bil klistermärke använder vi endast råvaror som är dedikerade till en given yta, uppfyller relevanta standarder och har kontrollerats under vår implementering.


car wrapping i druk na folii wylewanej

Bil klistermärke för din företagsflotta.

Det är ett bra sätt att stärka din image och professionellt marknadsföra ditt varumärke. Modernt branding som inte får missas!


Högsta kvalitetstryck på gjuten bil vinyl.

Vi trycker bilgrafik med original HP Latex och Mutoh UMS-bläck, som säkerställer högsta ljusäkthet och motståndskraft mot yttre faktorer. Utskriftsteknikerna vi använder garanterar också den högsta upplösningen på 1440 dpi och färgmättnad. Färgerna kommer inte att blekna och kommer att hålla sig levande under lång tid.


druk na wylewanej folii samochodowej

Självhäftande vinyl dedikerade till bildekalen.

  • hällde 7-10 år gammal – full 3D-bilinpackning eller djupprägling
  • polymer 5-7 år gammal – lätt prägling och plana ytor
  • monomerer dedikerade 3-5 år gammal – plana ytor och mindre klistermärken
  • särskild – krom, kol, strukturella och andra

Vi använder endast beprövade vinyl och laminat från ledande tillverkare.

Oftast använder vi gjutna eller polymer vinyl säkrade med ett dedikerat laminat. Hällda vinyl är dedikerade till att klistra in djup 3D-prägling och att helt ändra bilens färg och en lång livslängd. Å andra sidan används polymer vinyl som är flera år gamla på plana ytor eller med lätt prägling. För plana ytor och kortvarig exponering använder vi även högkvalitativa monomer vinyl certifierade för användning på fordonskarosser.


naklejki samochodowe z folii wylewanej

Självhäftande vinyl skiljer sig åt i vilken typ av lim som används. Den vanligast valda typen är den så kallade “rörformigt lim” som möjliggör korrigering av den applicerade grafiken och eliminering av eventuella felaktigheter, såsom kvarvarande luftbubblor. En korrekt vald typ av vinyl och laminat, såväl som typen av bläck som används, garanterar hållbarheten hos bil klistermärke i många år.

Vårt erbjudande inkluderar vinyl från kända tillverkare: Oracal, Avery, Mactac, Arlon, Intercoat, Ikonos och andra märken beroende på dina behov. Bil klistermärke kan också skäras ut i valfri form, för att hålla fast vid logotyper eller grafiska föremål. Utöver standardfärgpaletten finns även specialfolier som kol, krom eller strukturvinyl.


Om du är intresserad av vårt erbjudande, vänligen kontakta vår försäljningsavdelning direkt, via e-post eller telefon. Dessutom uppmuntrar vi dig också att köpa direkt på Supraprint24.