Tryck på självhäftande vinyl

Det mest populära materialet för märkning och reklam.

Om du letar efter ett effektivt reklammaterial som praktiskt taget inte är begränsad i storlek, kommer tryck på självhäftande vinyl att uppfylla dina förväntningar! Tack vare tillgången på vinyl med riktigt olika applikationer kommer du säkert att hitta något för dig själv. Tryck på vinyl kommer att fungera bra på fönster i en butik, restaurang eller tandläkarmottagning. Självhäftande vinyl är relativt lätt att applicera och låter dig uppnå utmärkta resultat. Du kan fästa trycken på vinyl på olika ytor: plast, glas, möbelskivor eller metall. Oavsett vad du väljer kommer effekten alltid att vara densamma – ett fantastiskt resultat och mättade och långvariga färger!


folia samoprzylepna na witryny

Fönster vinyl med tryck är ett tydligt budskap som inte kommer att undgå mottagarnas uppmärksamhet!

Beställ tryck på vinyl i valfri storlek så får du intensiva och hållbara färger och ett tydligt budskap, speciellt på stora ytor.


Högsta kvalitetstryck på självhäftande vinyl.

Vi kompromissar inte och använder bara topplösningar. Vi använder de tre mest populära storformatstryckteknikerna: Latex, Ecosolwent och Led-UV. Den självhäftande vinyl som trycks på detta sätt har högsta upplösning, mättade färger och motståndskraft mot blekning. Vår maskinpark gör att vi kan erbjuda tjänster till företag, reklambyråer samt tryckerier som vill utöka utbudet av reklamprodukter.


Naklejki na witryny sklepowe i na szybę z logo

Tryck på vinyl som ett dekorativt element på kontor.

Ett väldesignat och möblerat kontor är en garanti för ett bättre välmående för medarbetarna. Därför är dekorativt tryck på självhäftande vinyl en lämplig lösning för inredningsarkitekter.


Tack vare vår erfarenhet får du ett tryck på självhäftande vinyl som motsvarar dina förväntningar!

Kommer det att hålla i flera år eller ett klistermärke ett tag? Med hänsyn till slutanvändningen kommer vi att föreslå lämplig typ av vinyl. Vi kommer också att välja ett dedikerat, glansigt eller matt laminat som skyddar din utskrift från blekning eller mekanisk skada. Beroende på förväntningarna använder vi en självhäftande vinyl med ett permanent, avtagbart, rörformigt lim, easy dot eller hög bricka. Den tryckta självhäftande vinylen är resistent mot yttre förhållanden, men den kommer också att visa sig framgångsrik i interna applikationer. Vårt erbjudande inkluderar monomera (2-3 år), polymera (5-7 år) eller gjutna (7-10 år) och specialfilmer.


Den mest populära självhäftande vinylen som vi trycker på:

 • MONOMERISK – den mest populära ekonomiska lösningen – vinyl avsedd för kortvarig exponering och på plana ytor,
 • HIGH TACK – med ett starkt lim med hög initial vidhäftning – det fungerar bra som tapet eller golvdekal (efter att ha fästs med ett laminatgolv),
 • POLYMER – medellång sikt med möjlighet att fastna på ytor med prägling,
 • GJUTEN Cast – långvarig bilvinyl för ytor av alla former och med djup prägling,
 • KANAL – Rapid Air, Easy Apply, Bubble Free – underlättar vidhäftning och förhindrar luftbubblor under applicering,
 • TRANSPARENT – t ex för grafik limmad på glaset på insidan, med möjlighet att trycka även i vitt,
 • ONE WAY VISION – perforerad vinyl för skyltfönster och bilfönster, som används vid inglasning där tillgång till det inre av ljus krävs,
 • EASY DOT – med droppformat lim – möjliggör enkel klibbning utan defekter och bubblor och ompositionering (klibbning),
 • FROSTAD eller FRYST – dekorativ vinyl med möjlighet till tryck (imitation av fruset glas),
 • TRANSLUCENT – tillägnad bakgrundsbelysning,
 • SPEGLADE – metallisk vinyl som imiterar en spegel,
 • PLOTTER – massfärgad vinyl tillgänglig i ett brett utbud av färger (blank eller matt),
 • REFLEKTIV – används bl.a på vägmärken, tavlor.

Om du är intresserad av vårt erbjudande om tryck på självhäftande vinyl, vänligen kontakta försäljningsavdelningen via e-post eller telefon. En bekväm parkeringsplats väntar dig på vårt kontor i Pruszków nära Warszawa. Vi kommer även att tillhandahålla ytterligare information på plats och du får möjlighet att se våra sensationella trycksaker. Vi inbjuder dig också att köpa direkt på Supraprint24.