Golv klistermärken

En reklam du inte kommer att vara likgiltig inför!

Golv klistermärken kan appliceras på många, även icke-standardiserade ställen. Passager, hallar och lager är zoner där klistermärken perfekt fyller sina informations- och reklamfunktioner. Om du planerar en reklamkampanj på kort eller medellång sikt är det här produkten för dig. Dess fördel är den enkla appliceringsmetoden som inte kräver några speciella färdigheter. Golv klistermärkena är laminerade med R10-godkännande. Laminat ger en hög säkerhetsnivå för denna produkt. Vi kan klippa halkskydd enligt en vanlig eller vilken form som helst.


druk naklejek podłogowych na imprezy sportowe

Klistermärken med laminatgolv för sport och evenemang.

Ja, det är ett utmärkt val, speciellt om du behöver markera evenemanget i en snabb takt och sedan demontera allt effektivt!


Beställ laminat golv klistermärken gjorda efter dina önskemål.

Golvdekaler från vårt baserbjudande är dedikerade till inomhusapplikationer. Kom ihåg att underlaget för att applicera klistermärkena ska vara slätt (terrakotta- eller industrigolv). Den ska rengöras innan den klistras. Hållbarheten hos klistermärken är nära relaterad till rörelsen på en given plats där de klistras. Därför, beroende på den valda versionen, är det i genomsnitt 1-3 eller 3-6 månader under normal drift. Klistermärken med laminatgolv kan rengöras med vanliga golvrengöringsmaskiner, som används till exempel i stormarknader.


Klistermärken för speciella applikationer.

Om standarddekalerna inte uppfyller dina krav, be om golvdekaler även för speciella applikationer. Klistermärken för porösa, betongytor eller asfaltklistermärken är också produkter som vi har i vårt utbud. Letar du efter speciella mattklistermärken dedikerade till stormarknader eller kontor? Inga problem, vi kan skriva ut dem åt dig!


ostrzegawcze naklejki podłogowe

Golvdekaler för stormarknader och butikskedjor.

Vårt baserbjudande inkluderar två varianter av klistermärkesstyrka, som i genomsnitt uppskattas till:

1-3 månader
3-6 månader

Om du är intresserad av vårt erbjudande om tryck av golvdekaler, vänligen kontakta försäljningsavdelningen via e-post eller telefon. En bekväm parkeringsplats väntar dig på vårt kontor i Pruszków nära Warszawa. Vi kommer också att förse dig med ytterligare information på plats och du kommer att få möjlighet att se våra sensationella trycksaker. Vi inbjuder dig också att köpa direkt på Supraprint24.