One Way Vision vinyl

Perforerad självhäftande vinyl för skyltfönster och bilfönster.

One Way Vision vinyl består av hundratals små öppningar som tillåter ljus att tränga in. Grafiken är perfekt synlig utanför och täcker samtidigt subtilt rummets inre. Fönsterdekal gör att glaset kan limmas helt, och tack vare sin perforerade struktur släpper det delvis igenom ljus. På den självhäftande sidan har vinylen en svart färg. Vinyl med hål används oftast för att täcka skyltfönster. Du kan se det på fönster på restauranger, apotek och serviceställen. Du kan också framgångsrikt använda den för att fästa fönster i kollektivtrafikfordon eller på bilar i företagets flotta.


perforowana folia samoprzylepna OWV na szyby

Tack vare de fina, jämnt fördelade hålen ger vinylen en utmärkt effekt av genomskinligt ljus.


One Way Vision med reklamtryck.

Letar du efter en original och permanent annons? One Way Vision vinyl är designad för applicering på transparenta ytor. Bilfönster, skyltfönster, fönster i kontorsbyggnader, serviceställen eller bensinstationer. Perforerad självhäftande vinyl är ett populärt reklammedium som är lätt att applicera. Professionell grafik i ett skönhetssalongsfönster? Catchig slogan i fönstren på en nybyggd kontorsbyggnad? Marknadsför en ny produkt och gör dig synlig genom att placera OWV-vinylen på bussen eller i fönstret i lokalen där ditt företag finns. Fönsterdekal med tryck är en annons som säkert kommer att intressera förbipasserande och attrahera potentiella kunder!


folia owv na okna

Perforerad självhäftande vinyl kännetecknad av:

  • perfekt färgåtergivning
  • lätt att fästa
  • partiell ljustransmittans
  • perfekt “one way vision”-effekt
  • svart lager på limsidan
  • tillgängliga bredder: 106, 127, 137, 152 cm.

Om storleken på ditt projekt överstiger den maximala tillgängliga bredden på filmen delas utskriften upp i delar med ytterligare 2 cm överlappning. Vi trycker på OWV-vinyl i Mutoh UMS eller HP Latex ekolösningsmedelsteknologi. Genom att använda båda teknikerna får du utskrifter av högsta kvalitet. Färgerna kommer att vara mättade och motståndskraftiga mot blekning.folia one way vision na szyby samochodowe

I fallet med ett klistermärke på fordonets bakruta rekommenderar vi att du skyddar grafiken med ett extra laminat.


Vi inbjuder dig hjärtligt att bekanta dig med vårt kompletta utbud av tryck på vinyler och skärande logotyper, skyltar och inskriptioner. Om du behöver en snabb offert eller vill diskutera detaljer, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post, samt direkthandla online på Supraprint24.