Storformatstryck UV på styva underlag

PCV, HIPS, PLEXI, DIBOND och många andra material med UV-tryck.

Vi trycker på de flesta tillgängliga plana ytor som används i den grafiska industrin och är dedikerade till reklam, information och dekorativa applikationer. Storformats UV-utskrifter används som element i visuell kommunikation. De fungerar bäst som tillfälliga eller långsiktiga grafiska element och markeringar. Om du letar efter intressanta möjligheter att marknadsföra din produkt, företag eller evenemang, gör storformatstryck UV i storformat det möjligt. Denna teknik erbjuder flexibilitet och högsta kvalitet.


Olika tillämpningar och fördelar med direkt UV-utskrift.

När vi trycker på styva underlag producerar vi oftast POS-element, reklamställ, toppers och dibond-hängare. Våra kunder beställer också ofta enskilda företagsskyltar, skyltar med logotyper samt nödvändiga kontors- och lagermärkningar. Storformat UV-tryck är mycket populära och används även som dekorativ vägggrafik för kontor, institutioner och hem. Du kan beställa tryck i valfri storlek du väljer. Det maximala tillgängliga formatet för tryckplåtar är 300 x 200 cm. Du kan välja inte bara rektangulär, utan också vilken form som helst efter vilken vi ska skära eller fräsa din grafik – var kreativ! Behöver du fler kan vi även borra hål, fästa plattorna med en speciell dubbelhäftande tejp eller tillhandahålla lämpliga monteringsfästen.


WUV-tryck på dibond, pvc, höfter, husdjur, pp och nästan vad som helst!

Reklamowe płyty Dibond drukowane na budowę

SUPRAPRINTs erbjudande inkluderar många intressanta styva material:


Storformatstryck UV för specialuppgifter hos Supraprint.

UV-utskrifter är extremt motståndskraftiga mot väderförhållanden, vilket är anledningen till att det är en idealisk teknik för produktion av utomhusreklam. Tack vare den höga utskriftsupplösningen på 1440 dpi används de även framgångsrikt som grafik för internt bruk. Klara, fasta utskrifter är på högsta nivå – de kännetecknas av lämplig intensitet av färger och färgmättnad.


Om du är intresserad av våra tjänster, vänligen kontakta vårt kontor i Pruszków nära Warszawa via e-post eller telefon eller gör en onlinebeställning direkt i vår Supraprint24-butik.