Teleskopik banderoll Lite

Lätt och lättmonterad reklamvägg.

Vår Lite textilvägg kommer att överraska dig med en stor utställningsyta. I XL-versionen är det maximala grafiska formatet 300 x 240 cm! Denna displayvägg kommer att vara perfekt för reklamevenemang: konferenser, presentationer, evenemang och mässor. Konstverket är tryckt på högkvalitativt polyestermaterial i ett stycke utan synliga fogar. Teleskopik banderoll Lite är dessutom mycket kompakt och lätt att installera. Konstruktionen var baserad på anodiserade aluminiumelement. Det stora grafiska området som detta system erbjuder gör att du kan visa alla projekt utan kompromisser! Display med justerbar ramv Lite sticker definitivt ut från andra reklamsystem eftersom den är lätt och snabb att installera.


tania ścianka tekstylna Lite z zadrukiem

Display med justerbar ramv Lite finns i följande storlekar:

  • S 200 x 200 cm
  • M 240 x 200 cm
  • L 240 x 240 cm
  • XL 300 x 240 cm

Storlek på paketet: 107 x 24 x 12 cm
Fraktvikt: 10 kg


Hur är vår teleskopik banderoll Lite gjord?

Reklamfotoväggen innehåller: en aluminium- och stålmekanism, tyg med design och en transportväska. Mässdisplayer skrivs ut med hjälp av sublimeringsteknik, vilket möjliggör exceptionellt levande och hållbara färger. Tryckmaterialet är 210 g polyesterdekor med flamskyddscertifikat B1. Den hopsydda, installationsfärdiga grafiken har två tunnlar (överst och neder) redo för att sätta in förstyvningselement av aluminium. Sidorna på grafiken har dubbelvikta kanter och kardborreband insytt för spänning. Alla systemelement får plats i en rejäl transportväska och tack vare den låga vikten på 10 kg är Lite textilvägg lätt att transportera.

elementy aluminiowej konstrukcji do fotościanki

I vårt erbjudande hittar du många storformatsprodukter!

Vi kan trycka nästan vilken storformatsreklam som helst åt dig, särskilt: banderoller, tyger, självhäftande vinyler, pvc- och dibond-skivor och många andra produkter! Om du har några frågor om vårt erbjudande, vänligen kontakta försäljningsavdelningen eller besök vårt kontor i Pruszków nära Warszawa. Vi ger dig gärna råd i valet av de bästa reklamlösningarna för ditt företag. Du kan också lägga en direktbeställning i vår Supraprint24 webbutik.download graphics template