Frostad fönster vinyl

Dekorativ, mjölkvit vinyl för ett stilrent arrangemang.

Matt vinyl för glas är ett ofta använt material för en subtil och stilren inredning av kontorsutrymmen. Den frostade vinylen imiterar sandblästringseffekten och är avsedd för att täcka skyltfönster och invändiga mellanväggar, separera rum och korridorer. Det kommer att fungera perfekt på ett kontor, offentligt kontor eller medicinsk klinik. Frostad fönsterdekal låter dig designa ett intressant utrymme med en subtil karaktär.


Vi skär logotyper, skyltar, inskriptioner och mönster.

Frostad fönster vinyl är ett tacksamt material i händerna på inredningsarkitekter och anläggningsadministration. Du kan sätta på intressanta och snygga mönster som hänvisar till stilen i det omgivande utrymmet eller göra en skiljevägg av vinylskivor skurna helt enkelt till storleken på glasrutorna. Grafik som består av många separata element täckta med folie eller transportpapper. Denna process möjliggör tillämpning av många, även komplexa projekt.


wycinanie i wyklejanie folii mrożonej na witryny dla biur, firm, urzędów i szkół

Vinylen diffunderar och släpper delvis igenom ljus, men den tillåter ingen sikt inuti rummet.

Szroniona folia z zadrukiem

Frostad fönster vinyl med tryck är en garanterad Wow-effekt!

Den matta vinylen för glasrutor med valfritt storformatstryck möjliggör spektakulära effekter.

Glasdekoration i konferensrum och företagsmötesrum.

Frostad vinyl är ett oersättligt dekorativt element i moderna kontorsutrymmen, särskilt typen “open space”.

Wyklejanie mlecznej folii mrożonej na witryny

Frostad fönsterdekal finns i följande bredder:

106 cm / 123 cm / 137 cm / 160 cm

I vårt erbjudande hittar du även frostad vinyl färgad i massan och med kanallim vilket gör det lätt att klistra utan bubblor!


Istället för att bygga traditionella skiljeväggar väljer designers ganska ofta glaspartier. Det är här säkerhetsproblem uppstår eftersom glaset är genomskinligt. Lösningen på detta problem är just den matta vinylen för glaset, vars användning kommer att minska det negativa optiska fenomenet. Utrymmet blir säkert och elegant och ett korrekt designat kontor skapar gynnsamma arbetsförhållanden.


Vi inbjuder dig hjärtligt att bekanta dig med vårt kompletta utbud av tryck på vinyler och skärande logotyper, skyltar och inskriptioner. Om du behöver en snabb offert eller vill diskutera detaljer, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post, samt direkthandla online på Supraprint24.