Byggnadsställningar banderoller

Effektiv reklam på byggarbetsplatsen.

Ett effektivt annonsmedium för byggbranschen som syns tydligt. Montering sker direkt på byggnadsställningen. Vi kan tillverka ställningsbanderoller efter individuella önskemål eller så kan du använda ett antal typiska storlekar. Standardfinishen inkluderar metallhål i varje hörn och öppna tunnlar på toppen och på det grafiska benet för att möjliggöra enkel installation på ställningsstolpar.


druk banerów reklamowych na rusztowanie

Ett erbjudande anpassat efter dina behov.

Vår produkt är hållbar och beprövad på många byggarbetsplatser. Du kan välja vilken storlek som helst som passar din byggnadsställningar bäst.

drukowane banery na rusztowanie

Reklam på byggnadsställningar som är effektiv!

Vi trycker reklambanderoller i fullfärg gjorda av PVC-presenningar för företag som handlar med konstruktion, konstruktioner, tak och byggnadsskydd.

druk banerów na rusztowanie

Banderoll till byggnadsställningar för utvecklare.

Alla banderoller har tunnlar som är färdiga att installera och är tryckta i fullfärg – ensidig eller tvåsidig. Den dubbelsidiga versionen är gjord på ett blockouttyg med en tjocklek på 650g och har ett svart membran som löper genom mitten av materialet.


Reklambanners för byggbranschen.

Det tryckta materialet är en PVC-banderoll som har ett B1 flamskyddscertifikat och hög motståndskraft mot rivning, vind, regn och andra väderförhållanden. Utskriften sker i UV- eller Latex-teknik, vilket garanterar högsta färgkvalitet och motståndskraft mot blekning. Bannerns maximala bredd är 320 cm. Den andra dimensionen kan vara mycket längre och kan vara upp till flera meter. Du kan lita på högsta utskriftskvalitet!


finishing specification sketch for sacafolding

Ställningsbanderoller är gjorda av tjockt PVC-tyg, rivtåligt.

Vi erbjuder versioner tryckta på en sida med en vikt på 510g eller tryckta på båda sidor med en vikt på 650g. Materialet har exceptionellt höga parametrar för mekaniska skador. Tunneln är sydd med dubbelsidiga rivsäkra sömmar och har stålhål i hörnen för ytterligare montering.

Byggbanderoller kan tryckas helt av oss, med de färger som finns tillgängliga i CMYK-paletten. Företagets speciella Pantone- eller RAL-färger kan erhållas genom konvertering till CMYK. Byggnadsställningar banderoller har starka, mättade färger och hög upplösning på den utskrivna bilden. Som standard gör vi tunnlar för enkel montering i banderoller och dessutom sätter vi stålöglor i hörnen med dem. Tack vare detta är bannerns hållbarhet mycket högre, och monteringen på ställningen tar kortare tid.


Vi kommer att förbereda en ställningsbanner skräddarsydd efter dina behov. Du kan lägga en beställning direkt i vår Supraprint24 webbutik eller kontakta oss via e-post för en individuell offert. Letar du efter något mer? Kolla in vårt erbjudande på banderoller för säkerhetsbarriärer.