Tryck på polionda kanalplast

Effektiv reklam på ett styvt och lätt material.

Polionda kanalplast är förmodligen det mest populära reklammaterialet, flitigt använt särskilt som en ekonomisk reklamskylt. PP-skivor är tillverkade av stark korrugerad plast, även känd som Kartonplast, Correx eller Akilux. Det är ett billigt, mycket lätt, hållbart och extremt mångsidigt material. Tryck på polionda kanalplast möjliggör produktion av billig och funktionell reklam. Tack vare den högsta kvaliteten på direkt UV-utskrift på våra moderna plottrar kan vi bevisa att billiga reklamtavlor kommer att se attraktiva ut och ha en positiv inverkan på bilden av ditt företag.


wydruk na polipropylenie kanalikowym

Reklam på polionda kanalplast. Se vad vi kan göra för dig:

  • markeringar för byggstängsel
  • mobilreklam på cyklar
  • PR-grafik
  • skyltar
  • plakaty i urny wyborcze
  • nakładki promocyjne
  • standy
  • rumsliga former, kuber
  • pallkragar och omslag

Kammarförsedda PP-plattor

Materialet är extremt lätt och relativt styvt. Det kan snittas på ytan för att skrynklas och få tredimensionella former. Materialet är vattentätt. Dessutom, på grund av de låga produktionskostnaderna, kan polionda kanalplast paneler bytas ut till en låg kostnad utan att anstränga reklambudgeten. Tryck på PP-plåtar är ett extremt intressant alternativ för storformatstryck på reklamskyltar.


Polipropylen kanalikowy 3 mm

Polionda kanalplast 3 mm
400g / m2

Det är den billigaste versionen av denna råvara. Används oftast som billiga reklampaneler.

Polipropylen kanalikowy 5 mm

Polionda kanalplast 5 mm
600g / m2

Det är ett ganska hårt album. Det kommer att vara perfekt som en ekonomisk version av reklamtavlor, särskilt när det gäller utomhusreklam. I det här fallet erbjuder utskrift på ihålig polypropen helt nya lösningar.

Polipropylen plaster miodu 3 mm

Polipropylen vaxkaka 3 mm
600g / m2

Det är en tunn men extremt styv PP-platta. Tack vare sin struktur är den perfekt som en del av att bygga rumsliga former i reklam. Det är en innovativ reklamskylt med mycket bra tryckparametrar.


Direkt UV-utskrift på kammarpolypropen.

Vi tillhandahåller CMYK-utskrift i fullfärg påpolionda kanalplast med en maximal upplösning på 1440 dpi, vilket möjliggör högsta kvalitet. Utskrifterna är resistenta mot yttre förhållanden som solstrålning och vatten. Dessutom är polypropen ett miljöstekt material utan PVC-innehåll. Den maximala storleken på arket är 200 x 300 cm och kan efter tryckning klippas ut digitalt till valfri form på basis av en form. Följande tjocklekar finns tillgängliga: 3 mm, 5 mm och 10 mm.


Om du är intresserad av vårt erbjudande om polypropentryck, vänligen kontakta försäljningsavdelningen via e-post eller telefon. En bekväm parkeringsplats väntar dig på vårt kontor i Pruszków nära Warszawa. Vi kommer också att förse dig med ytterligare information på plats och du kommer att få möjlighet att se våra sensationella trycksaker. Vi inbjuder dig också att köpa direkt på Supraprint24.