Beachflaggor Lite

De mest populära reklamflaggorna.

Beachflaggor Lite är en frisk fläkt för ditt företags image. Våra portabla reklamflaggor är ett bra alternativ till klassiska flaggstänger. Tack vare mastens modulära design, som möjliggör enkel montering och demontering, kommer strandflaggor Lite att vara en bra följeslagare under dina reklamkampanjer. Du kommer att locka dina potentiella kunders uppmärksamhet innan du går in i butiken eller restaurangen. Våra flaggor är en perfekt vägvisare under konserter, festivaler och kampanjer i öppna utrymmen. Det är också en beprövad följeslagare för alla sportevenemang, tillför prakt och understryker evenemangets status. Billiga beachflaggor Lite är en effektiv form av reklam, speciellt under utomhusförhållanden på stranden, i skidbacken och vid olika utomhusevenemang.


Ekonomiska flaggor som kännetecknas av:

  • flexibel mastspets
  • lättviktskonstruktion
  • Låg vikt
  • litet paket för transport
  • 2 former: Regular i Drop

Tillgängliga storlekar:

  • SMALL 260 cm
  • MEDIUM 310 cm
  • LARGE 410 cm
tanie windery dostępne w 3 wielkościach i 2 kształtach

Beachflaggor Lite är aluminiummaster med flexibel spets.

Strandflaggor Lite har flaggstänger gjorda av lackerade aluminiumrör. De kännetecknas av en flexibel mastspets, extremt låg vikt och små dimensioner efter packning. De tillgängliga typerna av baser möjliggör installation på valfri plats, vilket säkerställer optimal exponering. Dessutom skiljer den vertikala layouten av grafiken våra billiga rullmaskiner från andra reklammedia och gör dem lättare att lägga märke till.


Strandflaggor sublimationstryckeri.

Flaggan är tryckt i sublimeringsteknik på polyesterstickad med en vikt på 115g. Direkt efter tryckningen värms råvaran i en ugn. Denna process säkerställer hållbara, mättade färger med en stark penetrering av grafiken på andra sidan av flaggtyget och garanterar färgernas hållbarhet mot väderförhållanden och UV-strålar. Grafiken kan överlappa flaggans hela storlek, även vid masten. Winderflaggor inkluderar en sydd tunnel, insydd fästtejp och är förpackade 1 st i kartonger. Vid mycket hårda vindar rekommenderas att reklamstrandflaggorna Lite demonteras. Flaggtyget kan med framgång tvättas vid låg temperatur och, medan det fortfarande är vått, kan det monteras tillbaka på masten.


Vi inbjuder dig att bekanta dig med det breda utbudet av våra storformatsprodukter. Om du letar efter andra lösningar, kolla även våra beachflaggor Alu eller beachflaggor Alu Square. Använd strandflaggor Lite filförberedelsespecifikation. Om du behöver något stöd angående projektet står vi redo att förbereda det åt dig. Du kan också lägga en direktbeställning i vår Supraprint24 webbutik.


download graphics template