Magnetskyltar


mata magnetyczna z nadrukiem

Magnetisk folie 0,6 mm

Tjock PVC-matta med brun eller vit matt ytfinish för tillverkning av magnetskyltar. Dedikerad för applicering på metalliserade substrat. På grund av sin högre attraktionskraft används den oftast vid produktion av större grafiska format. Kan användas utomhus. Magnetmattan väljs ofta för produktion av grafik till fordon och lätt utbytbara reklammeddelanden på POS-hyllor, displayelement och som undervisningsmaterial.


mata magnetyczna z nadrukiem

Magnetisk folie 0,4 mm

PVC-folie med magnetisk baksida med brun eller vit matt ytfinish. Dedikerad för applicering på metalliserade substrat. På grund av den högre attraktionskraften används magnetmattan oftast vid produktion av större grafiska format. Ofta valt för produktion av grafik för fordon och lätt utbytbara reklammeddelanden på POS-hyllor, displayelement och som undervisningsmaterial.


Magnetpapper 668 g/m2

En unik kombination av bestruket papper och ett magnetiskt lager. Magnecote magnetpapper kommer i ett maximalt format på 320 x 460 mm och en tjocklek på 330 mic. Det kommer att vara en idealisk lösning för att skriva ut magnetisk grafik som innehåller små element och små svårlästa typsnitt.