Affischer storformat

Affischer storformat trycks på specialdesignade papper för att säkerställa hög utskriftskvalitet och färgåtergivning på stora format. När du väljer grafiskt papper är det viktigt att ta hänsyn till ytfinish, ytvikt och tillgängliga bredder. En del av våra storformatspapper finns på rullar med en maximal bredd på 152 cm och resten i ark om 70 x 100 cm och 160 x 200 cm.


Blueback BBS papper 120g

Ekonomiskt enkelsidigt skyltpapper med blå baksida. Detta är en lågkostnadslösning för kortsiktiga tillämpningar. Papperet har en lägre vithetsnivå än standardsubstrat och ett blått underlagsskikt för maskeringsegenskaper.


Citylight papper 150g

Bestruket papper dedikerat till ekonomiska affischer storformat. Papperets genomskinliga struktur sprider ljus. Citylight-papper skapades för upplysta ljuslådor.


Silk papper 200g

Detta är standardaffischpapper med hög vitnivå. Det låter dig upprätthålla en balans mellan hög utskriftskvalitet och överkomligt pris. Papperet har en matt finish. Detta är det substrat som oftast väljs för att trycka affischer i stort format.


Poster Pro papper 200g

Högkvalitativt styvt affischpapper med en djup matt yta. Det låter dig uppnå fantastiska utskriftsresultat. Den är tillägnad konstnärliga tryck och produktion av affischer i stort format.


Satin papper 200g

Högkvalitativt papper med en halvblank yta i satin avsedd för att trycka utomhusaffischer. Det väljs också ofta för fotografiska utställningar.


Bestruket papper 300g

Högkvalitativt bestruket bestruket papper som ger möjlighet till dubbelsidig utskrift med UV-teknik. Tack vare sin höga ytvikt används den vid tillverkning av: affischer, flygblad, pärmar, prisremsor, wobblers. Papperet finns i ark om 70 x 100 cm.


Grafisk kartong Arktika 300g

Enkelsidig belagd grafisk kartong med hög styvhet. Tack vare det tillgängliga formatet på 160 x 200 cm tillåter det utskrift av icke-standardiserade produkter som: överdrag för larmbågar, överlägg för butikshyllor, prisremsor, 3D-element.