Styva underlag

Vårt erbjudande inkluderar en bred portfölj av styva underlag som används vid produktion av reklamgrafik. Vi trycker de flesta storformatsplattor direkt med hjälp av UV-teknik. När det gäller grafik som utsätts för intensiv mekanisk verkan är skivorna laminerade med självhäftande folie och ett extra laminat. Det maximala formatet på plåtar som vi kan trycka är 300 x 200 cm. Styva substrat med storformatstryck öppnar många möjligheter inom reklam, design och konst.


Folia twarda PVC 0,3 - 0,7 mm

Hård PVC-folie 0,3 – 0,7 mm

Hårda PVC-ark är ett pappersersättning som ofta valts av våra kunder. Materialet utmärker sig genom sin regelbundna struktur med en slät yta och låg vattenabsorption. Hård PVC-folie är flexibel och motståndskraftig mot yttre förhållanden.


Folia twarda PP 0,3 - 0,7 mm

Hård PP-folie 0,3 – 0,7 mm

Polypropenfolie, den sk Priplak, dvs massiva polypropenskivor. Det är ett modernt material framställt på ett miljövänligt sätt. Det kommer att fungera bra som ett POS-element på försäljningsställen eller som en väderbeständig affisch.


HIPS podłoża sztywne do druku wielkoformatowego

HIPS 1 / 2 / 3 mm

HIPS är skivor gjorda av slagkraftig polystyren. Det är en styv, hård och homogen bräda som åtnjuter konstant popularitet som en del av tryckt POS-reklamgrafik. HIPS är helt motståndskraftig mot fukt.


wydruk na polipropylenie kanalikowym

Kanalplast polypropen platte 3 / 5 mm

Kanalplast polypropen är ett populärt reklammaterial, flitigt använt särskilt som ekonomisk reklamskyltning. PP-skivor är tillverkade av lätt korrugerad plast, även känd som Kartonplast, Correx eller Akilux. Det är ett billigt, mycket lätt och extremt mångsidigt material.


druk na polipropylenie bąbelkowym plaster miodu 3 mm

Akylite PP platte 3 mm

Polypropenplattor med en “bikake” eller bubbelstruktur är ett dubbelsidigt material även känt som Akyprint. Denna lätta och moderna tavla är en revolutionerande lösning inom området tryckt extern grafik.


katz display board to podłoża sztywne eco-friendly o zrównoważonym wpływie na środowisko do produkcji reklamowej

Katz Display Board 2 mm

KATZ Display är träfria kartongpaneler som utmärker sig genom sitt naturliga utseende och dubbelsidigt belagda yta. KATZ är ett material som överensstämmer med konceptet hållbar utveckling.


dispa reklampapper i kartong storformat tryck

Dispa 3,8 mm

DISPA är skivor gjorda av 100% papper. Deras unika extruderade kärna ger skivorna optimal styvhet och gör dem till ett idealiskt material för kortsiktiga reklam- och reklamkampanjer. DISPA är skivor med hållbar påverkan på miljön.


pianka prezentacyjna kappa x-foam

Kappa platte 3 / 5 / 10 mm

Lätta skumskivor med kärna av polyuretanskum och flerskiktsbestrukna papper är avsedda för invändig användning. Skivan utmärker sig genom sin styvhet och låga vikt.


spienione pcv z zadrukiem bezpośrenim UV

Skummad PVC 1 / 2 / 3 / 5 / 10 mm

Skummad PVC kännetecknas av relativt god styrka och motståndskraft mot yttre förhållanden, samtidigt som den är måttlig i vikt. PVC-skumskivor är ett styva underlag fyller perfekt sin roll som ett styvt och tjockt tryckmaterial. Det är ett råmaterial som värderas i produktionen av reklamgrafik.


wydruki na dibondzie aluminium kompozytowe podłoża sztywne multipanel acm acp board

Alu Dibond 2 / 3 / 5 mm

Kompositaluminium plåtar kännetecknas av hög hållbarhet, styvhet och dimensionsstabilitet. Tryck på Dibond plåtar är en högkvalitativ skiva designad för långvarig användning. Tryckta aluminiumpaneler är en beprövad standard i reklamproduktion.


podłoża sztywne plexiglas transparentny szkło akrylowe płyty z plexi drukarnia wielkoformatowa druk cmyk z kolorem białym

Plexiglass 3 / 5 mm

Akrylglas, det vill säga det så kallade plexiglaset, plexiglaset, akryl eller PMMA, är ett substrat med många fördelar och användningsområden. Plexiglas väljs oftast som underlag för produktion av skyltar, dekorativa tryck, informations- eller reklamtavlor, upplysta ljuslådor och lock.