Blockout-banderoll

Blockout är en banderoll med transparensblock avsedd för dubbelsidig utskrift. På grund av deras egenskaper, det vill säga det mörka lagret inuti bannern, används de oftast i produktionen av storformatsannonser. “Stoplight”-formeln säkerställer god synlighet av den tryckta grafiken på båda sidor, vilket skiljer blockout från andra bannermaterial.

Den dubbelsidiga blockout-banner används ofta som reklamgrafik i reklamkampanjer. Den kan användas som en storformatstryckt banderoll för byggnadsställningar eller en dubbelsidig flagga för montering på lyktstolpar längs kommunikationsvägar. Den är också användbar eftersom flaggor och butiksbågar hänger längs butikshyllorna. De används också ofta som roll-up tryckmaterial, vilket är ett populärt mobilt evenemangsmedium. Kolla även in vårt blockout-utskriftserbjudande på Supraprint24.


baner blockout 440g/m2

Blockout-banderoll 440 g/m2

PVC blockout banderoll 440g/m2 är ett material dedikerat till dubbelsidig utskrift. Den har ett känsligt ytskikt och används oftast för att producera roll-up-ställ, flaggor, skärp och dubbelsidiga affischer i storformat.


baner blockout 650g/m2

Blockout-banderoll 610 g/m2

Tjock och stark vinylpresenning designad för dubbelsidigt tryck. Det interna genomskinliga lagret säkerställer produktion av grafik som fungerar under alla förhållanden, speciellt för utomhusapplikationer. Tack vare förbättrad rivhållfasthet är blockouten på 610 g designad för långvarig exponering.


stoplight poliester rollup 240 mic

Stoplight polyester 240 mic

Dessa högkvalitativa, tunna men styva polyesterblock har en slät, matt yta.De används oftast för utskrift av grafik i fristående roll-up banderoller. Efter att ha applicerat den dubbelhäftande filmen fungerar den utmärkt som dubbelsidig klistermärke för skyltfönster. Den största fördelen med denna blockout, förutom skiktet som blockerar genomskinligheten, är den relativt styva strukturen. Tack vare det krullar Stoplight Polyester inte i kanterna och skapar en plan yta för att visa tryckt grafik.


Högkvalitativt vitt polyestertyg med en karakteristisk svart baksida. Blackback är perfekt för applikationer som kräver blockerande ljus

Blackback Decor 270g

Högkvalitativt vitt polyestertyg med en karakteristisk svart baksida. Blackback är perfekt för applikationer som kräver blockerande ljus. Detta tryckmaterial är extremt hållbart och rivtåligt. Stickade plagg fungerar utmärkt i system pop-up, SEG smart ram, för tryck av gardiner och täckande gardiner. Det är också ett beprövat material för att trycka utställningselement för mässor. Blackback kännetecknas av en vit yta och en svart hartsbeläggning på materialets vänstra sida. Det svarta lagret på baksidan gör Blackback helt ogenomskinlig. Materialet har en flamskyddsklass B1.